Hoe de behandeling van waterpokken bij volwassenen

March 8

Hoe de behandeling van waterpokken bij volwassenen

Volgens de Universiteit van Alabama medische School Professor Richard Whitely in de 2008 editie van "Harrison van Principles of Internal Medicine" stakingen waterpokken 90 procent van de mensen vóór de leeftijd van 15. Meestal, zegt Whitely, dat de ziekte zich manifesteert met een karakteristieke blaarvorming huiduitslag, low-grade koorts en gevoel van malaise. Volwassenen ervaren echter over het algemeen meer ernstige symptomen en grotere kans op gezicht van kip-pox-gerelateerde complicaties, zoals longontsteking en oog, hart en nier problemen. Antivirale middelen kunnen verminderen de ernst en de duur van de waterpokken, evenals het risico van complicaties verminderen. Volwassenen die nooit waterpokken hebben gehad, daarna contract, moeten de praktijk goede huid hygiëne en maak een afspraak met hun arts te bespreken van antivirale middelen.

Neem contact op met uw arts

Stap 1

Neem contact op met uw primaire zorg arts en vraag een dringende afspraak. Hebben uw persoonlijke agenda, een pen en een stuk papier handig wanneer u belt in het geval u wilt Noteer eventuele instructies.

Stap 2

Noteer de namen en de doses van alle medicijnen die u regelmatig nemen, met inbegrip van over-the-counter-medicijnen en voedingssupplementen. Vrouwen in de vruchtbare leeftijd moeten Let op de datum van hun laatste menstruatie en bereid zijn om een zwangerschap test te nemen.

Stap 3

Aankomen bij de benoeming van ten minste 10 minuten te vroeg, houden getroffen huid behandeld om te voorkomen dat de infectie aan anderen verzenden. Breng uw lijst met medicijnen, verzekeringskaart, andere vormen van ID en een methode van betaling met u.

Stap 4

Praat met uw arts over uw symptomen. Vragen of antivirale middelen zoals aciclovir, valacyclovir en famciclovir geschikt voor u zijn.

Stap 5

Vul uw recept onmiddellijk als u een ontvangt. Vraag uw apotheker tips of aanbevelingen.

Stap 6

Neem de medicatie zoals aangegeven. Altijd volledig de hele cursus, zelfs als uw symptomen verdwijnen voordat u klaar met alle van uw medicatie bent.

Houd de huid schoon

Stap 1

Voer een bad met lauw water. Krijgen.

Stap 2

Schone onaangetast skin met milde zeep. Besprenkel onaangetast huid met zeepwater. Waterpokken laesies scheuren gemakkelijk, dus wrijven of aanraakt uw risico op littekens verhoogt.

Stap 3

Spoel met vers water.

Stap 4

Droge onaangetast gebieden met een schone handdoek. Laat de getroffen gebieden te droge lucht, licht pat droog. Ten minste eenmaal per dag Baden.

Stap 5

Baden zijn beter dan douches voor mensen met waterpokken omdat inweken helpt irritatie van de huid verlichten, en de vermoeidheid van de ziekte waarschijnlijk het bemoeilijken zou opstaan en ademen gemakkelijk in een stomende douche.

Waarschuwingen

  • Melden uw arts onmiddellijk als u vermoedt dat u zwanger. Waterpokken tijdens de zwangerschap kan de foetus nadelig beïnvloeden.
  • Lange vingernagels verhogen het risico van littekenvorming en secundaire bacteriële infecties aangetaste huid bevorderen. Nagels knippen bij het begin van een infectie met waterpokken kan verminderen dit risico.

Tips

  • Volgens de Universiteit van North Carolina dermatoloog Dr. Craig Burkhart in de 2008 editie van "Fitzpatrick van dermatologie in de algemene geneeskunde", kunnen actuele astringents helpen verlichten jeuk en zwelling van de huid. De American Medical Association raadt u aan twee kopjes van gewone havermout aan badwater. Whitely adviseert over-the-counter Aluminium acetaat poeder of oplossing.
  • Orale geneesmiddelen kunnen ernstige symptomen. Over-the-counter antihistaminica zoals difenhydramine bevatten vaak aanzienlijke verlichting van de jeuk. Echter, antihistaminica vaak produceren slaperigheid, dus u niet nemen moet voorafgaand aan rijden of andere activiteiten waarvoor u alert te blijven uitvoeren. Voor pijn of koorts als gevolg van waterpokken raadt de Mayo Clinic paracetamol.

Wat die u nodig hebt

  • Milde zeep of reinigingsmiddel

gerelateerde artikelen