Hoe om gewicht te verliezen met behulp van Slim in 6

June 24

Hoe om gewicht te verliezen met behulp van Slim in 6

"Slim in 6" is een oefening en gewicht verlies DVD ontworpen door persoonlijke trainer Debbie Siebers. Het wordt verkocht door Beachbody, een Amerikaans bedrijf dat fitness-programma's, voedingssupplementen en versnelling van de oefening verkoopt. Het programma "Slim in 6" gebruikt een combinatie van lichte krachttraining en gematigde cardiovasculaire oefening om te helpen deelnemers gewicht werpen en het opbouwen van spieren binnen zes weken beginnen te consequent gebruiken de uitoefening DVD's.

Stap 1

Volgen van het programma training dvd's volgens de instructies, en gaan in volgorde van het programma. Volgens «««BeachBody.com, Siebers moedigt iedereen "Slim in 6" gebruiken om te oefenen met de DVD's zes keer per week, te beginnen met de inleidende "Start It Up" DVD, waarin fundamentele kracht en cardio beweegt, en tot "Burn It Up," de meest krachtige en langste DVD van de reeks op iets meer dan 60 minuten. Uitvoeren van de oefeningen "Start It Up" voor de eerste week, gaan naar "Oprit It Up," een 45 minuten durende workout, voor de tweede of de derde week, en eindig met drie weken van "Burn It Up" op de conclusie van het programma.

Stap 2

Gebruik weerstand banden of halters te voltooien de sterkte opleiding gedeelten van de training DVDs. "Slim in 6" neemt de American Council on oefening van aanbevelingen voor weight loss cardio te doen uit te oefenen evenals flexibiliteit en krachttraining en ten minste vijf tot zes dagen per week uitwerken. Om te bereiken van het doel van de bouw van mager spier massa en stroomlijnen uw figuur, naast het verliezen van lichaamsvet, er moet uitdaging spieren door weerstand te voorzien van banden of halters, die niet opgenomen in het programma zijn.

Stap 3

Verminderen van het aantal calorieën die je elke dag eet, en kiezen voor gezonder, voedzamer voedsel. BeachBody.com stelt dat Debbie Siebers een dwangmatig overeater als jonge vrouw was en worstelde om haar gewicht en calorie-inname te beheersen. Echter, volgens haar officiële website, Siebers begon te merken aanzienlijk gewichtsverlies toen ze haar eetgewoonten veranderde en overgestapt van het hebben van drie grote maaltijden per dag tot zes kleinere maaltijden. Ze ook uitknippen van geraffineerde koolhydraten en suikers uit haar dieet en stimuleert anderen om op te merken beter gewichtsverlies resultaten hetzelfde te doen. Baseren uw dieet volle granen, groenten, fruit, magere eiwitten en nonfat zuivelproducten, zoals aanbevolen door MyPlate.gov...

Stap 4

Evalueren uw gewichtsverlies resultaten met behulp van de "Slim in 6" tools. Het programma wordt geleverd met een meetlint voor voor-en-na lichaam metingen, een stapsgewijze voeding gids om te helpen gezond eten keuzes en een motiverende kalender voortgang vastleggen en resultaten. Meten en wegen jezelf voordat u begint met het programma, halverwege via en aan het eind. Voor de beste en veiligste resultaten, overleg met uw arts voordat u begint met het programma en stok met een fitnessprogramma en gezond het eten plan zelfs na het voltooien van het.


gerelateerde artikelen