Ideeën voor groep sterkte opleidingsoefeningen

April 24

Ideeën voor groep sterkte opleidingsoefeningen

De manier waarop u de structuur van een groepstraining klasse kan maken of breken het succes ervan. Kunt u ook eenvoudig en deelnemers groeien verveeld. Het te uitdagend, en mensen gefrustreerd met u terug te komen. Gebruik elke mogelijke combinatie van apparatuur zoals geneeskunde ballen, dumbbells, halters, stabiliteit ballen, weerstand banden en stap banken bieden opties te geven van de verscheidenheid en te houden van de deelnemers betrokken.

Enkele van de klassiekers houden

Terwijl u bieden geavanceerde oefeningen die wow van uw studenten met nieuwe uitdagingen wilt misschien, beginnen met traditionele bewegingen. Squats, lunges, rijen en borst persen zijn klassiekers voor een reden--zij zijn effectieve en relatief gemakkelijk te beheersen. Door te beginnen met deze basistechnieken, kunt u uw deelnemers vorm en fitness mogelijkheden waarmee u kunt bepalen als ze klaar voor meer geavanceerde bewegingspatronen zijn beoordelen. Voeg enige belangstelling naar de klassiekers door te spelen met de snelheid van de beweging. Bijvoorbeeld, hebben studenten benadrukken de excentrische fase van de contractie door het vertragen van de verlenging fase van een beweging, zoals wanneer u de gewichten tijdens een biceps curl of rise up van een kraakpand verlaagt. U kunt ook een nieuw elan voor klassieke oefeningen met behulp van niet-traditionele apparatuur. Hebben deelnemers liggen op een stabiliteit bal voor borst persen of lunge terwijl een Medicijnbal.

Combinatie beweegt

Een hele klas baseren op krachttraining basisoefeningen of doen een reeks van bewegingen die een combinatie van verschillende oefeningen voor grotere uitdaging. Altijd de bewegingen onafhankelijk van elkaar in eerste instantie introduceren, en geven deelnemers de mogelijkheid van het vasthouden aan slechts één als de combinatie te uitdagend is. Combinatie stappen die werken goed voor meerdere niveaus voorwaartse lunges met laterale werpt, abdominale omvatten roll ups om te persen, kant lunges met de voorste arm verhogingen en kniebuigingen met biceps krullen van de schouder.

Breng het speelgoed

Apparatuur zoals geneeskunde ballen en weerstand buis kunt u meerdere vlakke, functionele krachttraining bewegingen opnemen in een klasse. Houd een Medicijnbal, lunge naar voren en draai richting de voorzijde knie voor een onderlichaam en abdominale uitdaging. Geneeskunde ballen kan ook worden gebruikt voor hout karbonades, Russische wendingen en pushup variaties. Gebruik de weerstand buis te simuleren lat pull-downs als jij plie kraakpanden. Staan op de slang en trek de grepen in een X over je heupen als u kant-stap aan het werk van de ontvoerders. Altijd kijken naar de fitness en vaardigheidsniveau van uw klasse bij de invoering van nieuwe apparatuur en bewegingspatronen--als u wijzigingen niet kan bieden, dan is het beste te verlaten die oefening uit de klasse-indeling.

Opwarmen en afkoelen

De warmup kan bestaan uit een van de moeilijkste onderdelen van de klasse te onderwijzen. Het aanbieden van teveel resultaten van de choreografie in verward, en potentieel ontmoedigd, deelnemers, maar u wilt voorbereiden voor Volksgeschiedenis cardiovasculaire en gespierd systemen voor het werk voor de boeg. Zodra u de oefeningen die je tijdens de les doet hebt gepland, ontwerpen uw warmup om de bewegingspatronen kennismaken met de studenten. Na drie tot vijf minuten van lichte cardio verkeer zoals marcheren in plaats, knie knuffels en licht joggen, hebben uw studenten uitvoeren ongewogen squats, lunges, arm cirkels en zelfs combinatie bewegingen zoals squats met persen met weinig of geen gewicht--als u zult worden met inbegrip van hen in uw routine. Een cooldown is vaak over het hoofd gezien als een belangrijk onderdeel van een klasse, maar het biedt sluiting en is een kans om mensen die rekken te hebben--iets zij in hun onafhankelijke training kunnen verwaarlozen. Laat ten minste drie tot vijf minuten om sluiting te klasse.


gerelateerde artikelen