Spelletjes om te spelen tijdens het golfen

July 5

Spelletjes om te spelen tijdens het golfen

Golf is een sport die bijna iedereen kan spelen, en een van de redenen voor zijn populariteit is de soorten manieren die u kunt spelen. Of je zelf, speelt met een partner of in een viertal, of u houdt van te gokken of niet, zijn er veel spellen kun je op de links.

Skins

Skins wordt meestal gespeeld in een viertal. Elke hole is georkestreerd afzonderlijk, en het doel is om te zien wie de laagste score kan krijgen op elke hole. Als een speler een score lager dan alle andere spelers krijgt, verdient die persoon de "huid" op dat gat. De speler aan het einde van de ronde met de meeste skins is dan de winnaar. Als overdracht skins is gespeeld, dan is de huid van een gebonden gat wordt toegevoegd aan het volgende gat.

Acey Deucy

Acey Deucy is een viertal spel waarbij de laagste en de hoogste scores op elke hole worden beloond. Een inzet is gemaakt voor de ace (de laagste score) en deuce (de hoogste score). Dit moet gebeuren voordat de eerste tee en blijft constant in de ronde. Voor iedere hole dan, de golfer die het laagste scoort (de aas) ontvangt het vaste bedrag van elke golfer in de groep en de hoogste (de deuce) betaalt elk lid van het viertal.

Eenvoudige Games

Er zijn ook eenvoudige games te spelen op de cursus. Deze meeste Groenen kunnen worden geraakt, minste bunkers hit, de meeste chip-ins en dichtst bij het gat.

Paraplu

Paraplu is ook best speelde in een viertal met partners. Er zijn vijf punten per hole worden toegekend. Er is een punt van elke voor het volgende: lage individuele score van het viertal, laagste totaal van de twee-bal, groen in verordening partner raken van het groen in de verordening en een vogeltje. Als één team alle vijf op een hole raakt, is vervolgens het totaal verdubbeld naar 10. Het team met de meest punt aan het einde van de ronde is de winnaar.


gerelateerde artikelen