Hoeveel calorieën moet ik eten Per dag wanneer ballaststoffen?

June 13

Hoeveel calorieën moet ik eten Per dag wanneer ballaststoffen?

Calorieën zijn een maat voor de energie die aanwezig zijn in levensmiddelen. Slechts drie soorten moleculen calorieën bevatten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Deze moleculen hebben ook verschillende functionele en structurele toepassingen in het lichaam. Bijvoorbeeld cellen kunnen eiwitten vormen de basismachine waarmee de spiervezels contract en controle beweging. Samen met krachttraining is juiste calorieverbruik een belangrijk onderdeel van ballaststoffen up.

Gemiddelde dagelijkse Calorie-inname

Dagelijkse calorie behoeften zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals leeftijd, activiteitenniveau en genetica, zodat elke persoon energie op een iets ander tarief branden kan. Het is echter ook mogelijk om te generaliseren calorie-uitgaven over een breed spectrum van mensen. Volgens de uitoefening fysiologen William McArdle, Frank Katch en Victor Katch besteden actieve mannen tussen de leeftijden van 25 en 50 gemiddeld 2900 calorieën per dag; actieve vrouwen van dezelfde leeftijd besteden ongeveer 2300. Daarom zul je om te eten een vergelijkbaar aantal calorieën voor brandstof van uw dagelijkse activiteiten en het onderhouden van een goede energie-evenwicht.

Calorie-inname om spieren te bouwen

Volgens deskundigen van de Columbia University, heeft onderzoek aangetoond dat je een extra 2,270 aan 3,630 calorieën per week om te bouwen van maar liefst een één pond spier tijdens die tijdspanne moet consumeren. Dit komt overeen met ongeveer 500 extra calorieën per dag. Een typische 180-pond man nodig van ongeveer 2.700 calorieën per dag zou vergen derhalve ten minste 3.200 calorieën. Bovendien, een uur van intense Gewichtheffen 500 calorieën verbrandt. Bij elkaar opgeteld, kan dit dezelfde persoon maar liefst 3700 calorieën verbruiken op hijs dagen gewoon om goed bulk up.

Eiwit consumptie

Net zo belangrijk als het aantal calorieën is de samenstelling van de calorieën. Eiwit nodig is om de aminozuren die spiervezels zijn gerepareerd en gebouwd. Elke dag een topflight atleet of bodybuilder nodig heeft ongeveer 0.68 naar 0,9 g eiwit per pond lichaamsgewicht. De meeste mensen die willen bouwen sommige spier zal waarschijnlijk met minder genoegen dan de high-end, maar meer dan de 0,36 g aanbevolen voor de gemiddelde persoon. Zonder het juiste verbruik van eiwitten, kunnen de spieren niet groeien in een tempo dat in overeenstemming is met de werkelijke hoeveelheid groei vergemakkelijkt door kracht trainingssessies.

Koolhydraten consumptie

Koolhydraten worden gebruikt om brandstof spiergroei. Ze worden opgeslagen in de spieren in een vorm die bekend als glycogeen. Als de spieren lage op glycogeen krijgen, kan u beginnen te voelen van zwak, moe en vermoeid, waardoor de integriteit van uw workouts en het tempo van de synthese van de spier. Om deze reden moet een sporter of bodybuilder consumeren 3 tot 4,5 gram koolhydraten per pond lichaamsgewicht. De high-end is echter alleen voor ultra-duursporters en onnodige voor gebouw spieren.


gerelateerde artikelen