Stranden in de buurt van Charlottesville (Virginia)

March 20

Stranden in de buurt van Charlottesville (Virginia)

Charlottesville-stranden complimenteren met een gezonde levensstijl door u te voorzien van mogelijkheden voor frisse lucht, zon en outdoor recreatie. Van de stad dicht bij strand gebieden biedt u snelle toegang tot buitenactiviteiten zonder te verlaten van Albemarle County. Besteden tijd zwemmen, ontspannen, vissen of het zoeken naar schelpen op het strand.

Meren

Stranden op meren nabij Charlottesville voorzien u toegang tot een verscheidenheid van openluchtrecreatie. Chris Greene Lake biedt twee hectare van strand ongeveer 11 mijl ten noorden van Charlottesville. Faciliteiten omvatten een zwemgedeelte, Speeltuin, hond park, kano verhuur, bas visserij, picknick gebied en drie mijlen van wandelpaden. Lake Anna State Park is ongeveer 53 mijl ten oosten van Charlottesville in Spotsylvania County en biedt voorzieningen als een bewaakte zwembad strand, picknickplaats, Speeltuin, visserij, openbare boot helling en een gehandicapte visvijver.

Kreken

Een bezoek aan een kreek biedt u toegang tot het strand, zwemmen en vissen voor bas, meerval en Zonnebaars. Walnut Creek, gelegen ongeveer 11 mijl ten zuidwesten van Charlottesville, is een recreatieve buitenruimte met twee hectare strand. De kreek biedt 45 hectare water om te zwemmen en te vissen. Huren van kano's of wandeling, fiets of uitvoeren van de 15 mijl van paden van het gebied.

Valleien

Een bezoek aan een strand in een van Virginia's valleien biedt u met schilderachtige uitzichten van heuvelachtig terrein. Mint Springs Valley heeft twee hectare strand en is ongeveer 15 mijl ten westen van Charlottesville. Het strand biedt een zwemgedeelte, Speeltuin en wandelroutes die variƫren van een halve mijl tot bijna twee mijl in lengte. Het meer in Mint Springs Valley is gevuld met forel, meerval, Zonnebaars en bas.

De Oceaan

Terwijl de kleine stranden in de buurt van Charlottesville rustige ontspanning bieden, grote strand gemeenschappen aan de Atlantische Oceaan kunnen worden bereikt binnen een paar uur en meer krachtige opties voor oefening en entertainment. Virginia Beach is een het hele jaar door bestemming met 35 mijl van het strand om te verkennen. Gelegen ongeveer 177 mijl ten oosten van Charlottesville, is het een eersteklas toeristenbestemming die u toelaat om de ervaring van een uitje vol actie. De duinen of het terrein van Back Bay National Wildlife Refuge en False Cape State Park wandelen of lopen van het strand van drie-mijl lange promenade.

Overwegingen

Zoetwater stranden in de buurt van Charlottesville Welkom boten met elektromotoren, maar gas aangedreven boten zijn verboden. U bent verplicht te betalen een inschrijvingsgeld toegang te krijgen tot dergelijke stranden of u gaan zwemmen wilt, zon looien, fietsen of vissen. Abonnementen zijn beschikbaar, en de prijs van toelating is voorzien bent u een inwoner van Albemarle County. Entree is gratis naar Charlottesville-gebied stranden bent u 62 jaar oud of ouder. Badmeester bescherming is opgenomen op deze stranden, die normaal open tijdens de middag en vroege avonduren in de zomermaanden.


gerelateerde artikelen