Hand-oog coördinatie oefeningen voor Hockey

May 6

Hand-oog coördinatie oefeningen voor Hockey

Sterke hand-oog coördinatie vaardigheden zijn essentieel voor op hoog niveau hockeyspelers. Met de mogelijkheid om knock een puck uit Midden in de lucht met je stick zou kunnen helpen bij het neerhalen van een pass, een schot in het net afleiden of swat een puck uit Midden in de lucht die een doelpunt. Ontwikkelen van uw hand-oog coördinatie met op en af-ijs oefening.

Afbuiging boor

Dit is een boor op-ijs. Voor het net een paar duim buiten de plooi van het doel staan. Hebben een teamgenoot staan net binnen de blauwe lijn met ongeveer 25 pucks. Het is uw keuze, of u een doelman gebruiken wilt of niet. Uw teamgenoot moet overgaan tot de pucks schieten op het net. Zijn schoten moeten overal variëren van rechts langs het ijs aan de taille hoogte. Gebruik uw stok om te doen afwijken van de foto's uit de lucht en in het doel. Wees voorzichtig met deze boor, volledige uitrusting dragen en zorg ervoor dat de foto's van de blauwe lijn zijn niet te hoog. Defensemen moet schieten om te raken van hun teamgenoten hockeystick tegenover het net als een schot afgebogen moeilijk voor een doelman is te stoppen.

Bal evenwicht boor

Deze off-ice boor is voornamelijk bedoeld voor goaltenders. Echter, het kan worden gebruikt door spelers van elke positie. Neem je hockey-stick en een tennisbal en spiegelen in de lucht. Als je een doelman, is je stick waarschijnlijk een beetje te zwaar om te doen dat, zo eenvoudig instellen van de bal op de schacht. Nu, raakte de bal in de lucht zo vaak als je kunt. Elke keer dat jij deze boor die kunt u proberen beter te verslaan uw record voor meeste aantal keer raken van de bal in een bepaalde volgorde.

Martin Brodeur boor

Martin Brodeur is sinds 1993 de eerste doelman voor de New Jersey Devils en is van de NHL's all-time leider in wins en shutouts. Brodeur heeft ook gewonnen de Stanley Cup drie keer en heeft de Vezina trofee gewonnen voor de Liga's beste doelman viermaal. Brodeur maakt gebruik van deze boor te werken aan zijn voeten, hand-oog coördinatie en snelheid. Hebben een tennisbal in elke hand, en gooi de bal op een muur een paar voeten weg. Gooien met uw rechterhand en vangen met uw links. Onmiddellijk een van de ballen gooien in uw linkerhand en vangen met uw rechterhand. Deze boor vereist hoge concentratie en focus. Als het te moeilijk is, begin met één bal en vangen met de tegenovergestelde hand die u wierp met. Het doel is om het te vangen zo spoedig mogelijk komende uit de muur.

Stick boor

Deze off-ice boor wordt uitgevoerd met je stick alleen. Houd de stok in je handschoenen. Om te beginnen, hebben de stick bijna parallel aan de vloer en de rand van het blad omhoog. Met een losse greep, flip het mes naar links en vervolgens snel spiegelt het mes naar rechts. Blijven op deze manier voor een paar minuten.


gerelateerde artikelen