Het verbeteren van de circulatie in uw kalf, enkel & voet

June 25

Het verbeteren van de circulatie in uw kalf, enkel & voet

Slechte circulatie in je kuiten, enkels en voeten is meestal aangekondigd door een stekelig gevoel of zelfs complete gevoelloosheid in het onderste extremiteiten. Terwijl het probleem soms een gevolg is van het zitten in een positie dat goede doorbloeding remt, is slechte circulatie soms ook het teken van een meer ernstig gezondheidsprobleem, zoals perifere vaatziekten, spataderen of zelfs diabetes. Zie als u uw been omloop met kleine levensstijlveranderingen; kunt verbeteren Als dat niet het geval is, een bezoek aan uw arts is in orde.

Stap 1

Bewegen om te stoppen met de tijdelijke sensaties van slechte of hoogdravend omloop. Wanneer u bent een zithouding die aders en slagaders wringt, is bloedtoevoer naar uw benen, enkels en kuiten beperkt, dat spelden en naalden gevoel geven. Gewoon staan en bewegen je benen moeten verlichten het gevoel, dus houd je benen bewegen, vooral als u bent verplicht om te zitten en staan in een positie gedurende een lange periode van tijd, zoals wanneer u werkt of op een lange vlucht.

Stap 2

Draag compressie sokken of kousen die zich over je enkels, kuiten en voeten uitstrekken. Compressie kousen worden onder druk zetten op uw lagere aders, die helpt je lichaam efficiënter bloed circuleren. Kies gewoon een paar thats knus zonder wordt zo strak dat ze omloop afgesneden en alle mogelijke voordelen ontkennen. Compressie kousen dragen wanneer u in een positie zal blijven voor een lange periode van tijd om te verlichten van slechte circulatie.

Stap 3

Blijf gehydrateerd en drink veel water gedurende de dag. Water speelt een essentiële rol om ervoor te zorgen dat bloed efficiënt circuleert en, als je uitgedroogd bent, bent u meer kans om te lijden van ernstigere problemen, zoals een bloedklonter. Spelen om te drinken ongeveer 2 liter water op een dagelijkse basis voor het beste verkeer aan de onderste ledematen.

Stap 4

Oefenen voor een groot aantal voordelen, met inbegrip van verlies van het gewicht en betere omloop. Net als de spieren in uw lichaam moet uw cardiovasculaire systeem worden uitgeoefend om te blijven sterke. Wanneer u de oefening met je benen, zoals wandelen of met behulp van een been machine, bloed pompen om de enkels, kuiten en voeten steun de beweging van de spieren gebruikt. Dit helpt op zijn beurt te verbeteren van de circulatie en uw gewicht, dat als een marker voor slechte circulatie problemen fungeert.

Stap 5

Een afspraak met uw arts als veranderingen in levensstijl en rechtsmiddelen niet lijken te beïnvloeden uw slechte circulatie. Slechte circulatie zou de teken zijn van een ernstiger probleem waardoor je meer kans op bloedstolsels en andere gevaarlijke kwesties. In sommige gevallen voorschriftmedicijn wordt gebruikt voor het verbeteren van uw omloop als uw arts om te werkt helpen verlichten van de oorzaak.


gerelateerde artikelen