Hartgespan voor angst

September 26

Leonurus cardiaca, die is meer algemeen bekend als Hartgespan, is, zoals de wetenschappelijke naam suggereert, gebruikt in de alternatieve geneeskunde als een behandeling voor hartaandoeningen, met inbegrip van onregelmatige hartslag veroorzaakt door angst. Alternatieve vaklieden gebruiken de bladeren, bloemen en zaden van dit lid van de mint familie voor medicinale doeleinden. Hart hartritmestoornissen kunnen hebben ernstige oorzaken; Neem geen Hartgespan voor angst, hartritmestoornissen of een andere voorwaarde zonder toestemming van uw arts.

Acties

Duitslands regelgevend agentschap voor aanvullende drugs, de E van de Commissie, heeft goedgekeurd Hartgespan voor onregelmatige hart ritmes veroorzaakt door angst. Echter, klinische proeven niet onderhoudt de effectiviteit van dit kruid te behandelen van onregelmatige hartslag. Alkaloïden in het kruid kunnen kalmeren het zenuwstelsel, volgens Gezondheidscahiers. Leonurine en stachydine, twee componenten van Hartgespan, kunnen verminderen van de bloeddruk en het centrale zenuwstelsel te kalmeren. Het kruid bevat ook ursolic zuur, dat antivirale en antitumorale eigenschappen, wellicht hoewel deze potentiële voordelen hebben niet ondergaan strenge testprocedures.

Studies

Weinig Westerse studies hebben gekeken naar de voordeel van Hartgespan voor de behandeling van angst, hartkloppingen of een andere voorwaarde. Een Russische studie gerapporteerd in November-December 2006 de kwestie van "Eksperimental'naia ik klinicheskaia farmakologiia" ten opzichte van de effectiviteit van Hartgespan met melatonine voor verbetering van de drempels van retinale helderheid gevoeligheid en verbetering van emotionele staten in mensen met angst. Terwijl melatonine verbeterd symptomen, waren veranderingen minder merkbaar met Hartgespan.

Risico 's

Hartgespan kan uteriene contracties die tot een miskraam of een vroegtijdige arbeid leiden kunnen. Neem geen Hartgespan als je zwanger bent. Hebt u van zware menstruatie, kan Hartgespan toenemen bloeden. Doses via 3 g kunnen leiden tot diarree, baarmoeder bloeden en irritatie van de maag. Hartgespan aanraken kan ook geven u een uitslag.

Doses

Commissie E beveelt aan een dosis van gedroogde Hartgespan 4.5 g, of ongeveer 1 tsp., dagelijks genomen. U kunt ook steile Hartgespan in warm water te maken van een thee. Hartgespan smaakt bitter; Voeg honing of citroen om de smaak te verbeteren. U kunt ook tussen de helft tot driekwart van een tsp. tinctuur van Hartgespan drie keer per dag, of nemen 39 druppels per dag.


gerelateerde artikelen