Hoe maak je een Compress Epsom zouten

April 28

Epsom zouten bevatten magnesium, die kan helpen verlichten de pijn en de ontsteking van verwondingen zoals verstuikingen en verrekkingen. Maak een Epsom zouten comprimeren om pijn te verlichten in pijnlijke spieren of helpen verlichten van de pijn van kneuzingen. Het zuidwesten Raad van Naturopathic geneeskunde en Gezondheidswetenschappen raadt gebruik Epsom zouten kompressen kant-en klaarmaaltijden om de pijn en zwelling van insectenbeten en -steken. Een kompres biedt een alternatief wanneer u niet in staat om te genieten in een bad van Epsom zouten voor één reden of een andere.

Stap 1

Maatregel 8 oz. van water. U kunt gedestilleerd water, maar leidingwater zal ook werken. Giet in een kom.

Stap 2

Roer in 2 tbsp. Epsom zouten totdat alle de zouten zijn opgelost.

Stap 3

Geniet van een washandje in de Epsom zouten en water-oplossing. Verwijder het washandje uit het water en het overtollige water uitstotings. Het doek moet vochtig, maar niet vochtig.

Stap 4

Leg de doek over het gebied dat u wilt behandelen. Laat het gedurende 20 minuten op zijn plaats. Rewet de doek in de Epsom zouten oplossing als het begint te drogen. De huid zal absorberen de Epsom zouten. Een studie van de Universiteit van Birmingham aangetoond dat onderdompelen in Epsom zouten aan aan de orde van de bloedspiegels van zowel magnesium en sulfaten--de primaire actieve ingrediënten in Epsom zouten.

Tips

  • Als alternatief voor Epsom zouten in water oplost, kunt u ook Maak een pasta van Epsom zouten en water en dit toepassen op de huid. Dekking van de pasta met een NAT washandje.

Wat die u nodig hebt

  • Maatbeker
  • Kom
  • Epsom zouten
  • Lepel
  • Washandje

gerelateerde artikelen