Hoe de behandeling van verhoogde bloed enzymen

January 24

Enzymen kunnen worden gevonden in alle cellen van het lichaam. Ze dienen als katalysatoren voor chemische en metabole processen om tegemoet te komen aan de behoeften van het lichaam. Wanneer elk type cel of het weefsel wordt beschadigd, lekken het enzymen in de bloedstroom, waardoor bloed tests voor de opsporing van verhoogde bloed enzymen. Bloedonderzoek meet twee soorten enzymen, ALT en AST, die zijn gevonden in de lever, hart en spieren. Deze resultaten duiden celbeschadiging en eventueel een onderliggende aandoening, dus het is belangrijk om te spreken met uw arts als u verhoogde bloedspiegels enzym op uw tests van het bloed verkrijgen.

Stap 1

Tests om te controleren op schade aan de spieren, lever of hart ondergaan. In veel gevallen, worden verhoogde bloed enzymen veroorzaakt door leverziekte, cardiovasculaire problemen of beschadiging van de spier. Hebben uw arts uw lever, hart en spieren om te bepalen als zij schade hebben geleden en dat de diepere oorzaken van de enzymen van de verhoogde bloed testen.

Stap 2

Verzoek uw arts u evalueren voor kanker. Tumoren of kanker kan beschadigen weefsels of cellen in het lichaam, dus het verhogen van de hoeveelheid bloed enzymen in de bloedstroom. Als u negatief voor lever-, spier- of hart schade test, vraag dan uw arts u evalueren voor kanker.

Stap 3

Beperken met behulp van over-the-counter anti-inflammatoire geneesmiddelen. Bepaalde anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen veroorzaken schade aan cellen of weefsels in het lichaam. Met toestemming van uw arts, door uw gebruik van de anti-inflammatoire geneesmiddelen OTC te beperken tot de hoofdmap van uw verhoogde bloed enzymen wordt ontdekt.

Stap 4

Het handhaven van een gezond dieet en lichaamsbeweging regime. Als u en uw arts werk om de oorzaak van de verhoogde bloed enzymen bloot te leggen, is het belangrijk dat u gezond eet en oefening regelmatig te bevorderen van goede gezondheid en het immuunsysteem van uw lichaam op te bouwen.

Stap 5

Supplementen opnemen in uw dieet. Onderzoekers zijn het bestuderen van de effecten van foliumzuur en vitamine B12 in patiƫnten met verhoogde bloed enzymen. Hoewel er nog steeds in het proces, kunnen deze supplementen helpen verlagen de niveaus.

Stap 6

Probeer statin drugs. Verhoogde bloedspiegels enzym kunnen betekenen een verhoogd risico op cardiovasculaire problemen. Statine drugs helpen lager cholesterolgehalte in het bloed om te minimaliseren van het risico van hartaanval of cardiovasculaire arrestatie.

Waarschuwingen

  • Nooit oefening als je zwak, duizelig of misselijk. Luister naar uw lichaam om te bepalen of u goed genoeg om te oefenen.

gerelateerde artikelen