Wat zijn de voordelen van Yoga wendingen?

April 7

Wat zijn de voordelen van Yoga wendingen?

Yoga biedt een breed scala van voordelen voor het lichaam en de geest. Elke pose-yoga biedt verschillende voordelen, afhankelijk van de spieren en gewrichten worden gebruikt, bijna alle yoga-houdingen zal het verbeteren van uw conditie, maar veel bieden ook belangrijke en gevarieerde gezondheidsvoordelen. Er zijn een aantal yoga houdingen die gelijkaardige voordelen bieden, maar variëren enorm in termen van moeilijkheid draaien.

Verbeterde flexibiliteit

Yoga wendingen verhogen de flexibiliteit van uw schuine of taille spieren, uw abdominals en uw achterspieren. Posities van het moderne leven kunnen laten deze spieren kort en strak, wat kan leiden tot lagere rugpijn en slechte houding. Hoe langer houden u de pose, want hoe meer zult u uw flexibiliteit verbeteren. Om te verhogen uw flexibiliteit, proberen draai een beetje meer elke keer uit te voeren uw yoga-houdingen en, terwijl je beoefenen, beetje verhoging van de rekken terwijl u in de tijd met uw exhalations ontspant.

Spinale mobiliteit

Leeftijd en inactiviteit kunnen het bereik van beweging beschikbaar voor al uw gewrichten verminderen. Uitgaven van langdurig zitten aan een bureau of in een auto kan een nadelig effect van uw wervelkolom mobiliteit die zich als aspecifieke rugpijn manifesteren kan hebben. Yoga wendingen kunnen bijdragen tot het mobiliseren van de gewrichten van de wervelkolom door het draaien van elke wervels zachtjes. Ter verbetering van de mobiliteit van de wervelkolom, uitvoeren van yoga wendingen in een langzame maar ritmische mode, roterende aan uw links en rechts.

Interne gezondheid

Yoga wendingen, volgens de yoga leer, knijp de inwendige organen samen en stimuleren de stroom van zuurstofrijk bloed terwijl het elimineren van gifstoffen en afvalstoffen stofwisselingsproducten. De lever, nieren, maag, alvleesklier en milt worden verondersteld om te profiteren van de kronkelende houdingen van yoga. Twijnerij poses kan ook helpen verminderen abdominale opgeblazen gevoel en spijsvertering ongemak. Uitvoeren van ten minste één kronkelende yoga vormen een dag ter verbetering van de gezondheid van uw interne organen.

Mentale welzijn

Yoga wendingen kunnen u helpen elimineren spanning uit diep in je lichaam. Deze fysieke spanning kan zelf weergeven als emotionele stress. Yoga wendingen help de spieren van de borst, rug en schouders ontspannen en, in combinatie met trage Neusademhaling, laat stress om het lichaam te verlaten. Yoga wendingen ook verkwikkende, herstelmaatregelen en kunnen helpen uw energie niveaus verheffen als je moe voelt. Voer een kronkelende yoga houding wanneer je gestresst voelt.


gerelateerde artikelen