Activiteiten voor kinderen in de buurt van Hickory Hills (Illinois)

January 12

Activiteiten voor kinderen in de buurt van Hickory Hills (Illinois)

Hickory Hills is een kleine gemeenschap 30 minuten van Chicago. Zodra informeel bekend als Noord Palos, ligt deze stad op een deel van wat ooit een Native Amerikaanse afwikkeling was. In de jaren 1960, werd het formeel Hickory Hills, vernoemd naar de talloze hickory bomen en heuvels. Volgens de volkstelling van 2010 heeft Hickory Hills ongeveer 14.000 inwoners. Kinderen in het gebied vindt een overvloed aan activiteiten bezig te houden ze het hele jaar door, of het nu een mooie zomerdag of een besneeuwde winterdag.

Amusement

Kun je de kinderen aan PGN pret (geen website 8125 West 95e St., Hickory Hills; 708-430-7900), vindt u twee 18-holes midgetgolf cursussen, een driving range, leuk dia's, een kiddie playland met tunnels te beklimmen via, bal kuilen en een arcade. Of, de 10-minuten rijden naar Burbank maken en ga naar Haunted Trails (hauntedtrailsfun.com). Uw gezin kan raken in de batting kooien, race op de kartbaan of sommige midgetgolf spelen. Grote kinderen kunnen gaan ' rond en ' ronde op de rit van de Tornado en de kleintjes kunnen een ritje op de trein Miner Mike. In oktober kunt u uw weg via een spookhuis.

Educatieve activiteiten

Schijf 10 minuten en uw kinderen kunnen gaan verkennen op het Children's Museum in Oak Lawn (cmoaklawn.org). Hier vindt u een matrix van hands-on exposities, zoals de vriendelijke markt en Treemendous Tunes boomhut bouwen It. wonen speciale programma's in het museum met uw kinderen, met inbegrip van verhaal tijd, Smart Art en Kids Kulture. Of, de 30-minuten rijden naar Chicago, waar u het veld Museum (fieldmuseum.org vindt). Bekijk opstellingen zoals Titanen van de Ice Age 3D-, ondergronds avontuur en de Abbott Hall of Conservation. Terwijl u daar bent, moet je het zien van SUE de T-rex, de grootste en meest complete een van zijn soort ooit gevonden. Wilt u deelnemen aan enkele van de programma's zoals Dino Camp of Dozin' met de Dino's.

Natuur leuk

Krijgen uw kinderen buiten voor sommige activiteiten bij de kinderboerderij (thecenterpalos.org), acht minuten weg in Palos Park. Volg een rondleiding door boerderij met uw familie, uw kinderen de gelegenheid te krijgen sluiten met allerlei boerderijdieren geven en leren over hen op hetzelfde moment. Uw kinderen kunnen rijden op een pony, en in oktober, een hayride te nemen om de pompoen patch te halen van een pompoen. Of, wat tijd doorbrengen in de Little Red Schoolhouse Nature Center (geen website 9800 Willow Springs Road, Willow Springs; 708-839-6897), slechts zes minuten. U kunt het nemen van een wandeling op enkele van de paden rondom het schoolgebouw of stap binnen om te controleren de levende dieren, historische tentoonstellingen en een kinderkamer activiteit.

Parken en recreatie

Bezoek Kasey Meadow Park (8047 W. 91e plaats, Hickory Hills, geen website; 708-598-1233). Zittend op 17 hectare, deze park beschikt over een speeltuin voor kleuters, een speeltuin voor de oudere kinderen, tennisbanen en basketbalvelden en een plons pad in de zomer. Of Meld uw jonge geitjes omhoog voor enkele van de programma's aangeboden via de recreatie-afdeling. Kiezen uit de danslessen, karate, Paardrijden en zomerkampen voor kinderen. Tieners kunnen deelnemen in voetbal, workshops, volleybal, fitness klassen en tiener leuke avonden. Gezinnen kunnen bijwonen speciale evenementen zoals musicals, vakantie partijen, paasei jaagt en diners.


gerelateerde artikelen