Leuke activiteit ideeën voor Teaching Kids Home Safety

May 8

Leuke activiteit ideeën voor Teaching Kids Home Safety

Overzicht

Uw verantwoordelijkheden als een ouder is om te onderwijzen uw kinderen hoe om te verblijven veilig. Huis wordt vaak beschouwd als een veilige plaats, maar uw kinderen nodig om te weten welke gevaren zij kunnen krijgen in het huis en wat ze kunnen doen om ongevallen te voorkomen. Met behulp van een paar leuke activiteiten zal helpen uw kinderen leren belangrijke binnenlandse veiligheids-lessen die zij herinneren zullen als een gevaarlijke situatie ontstaat.

Spelen "wat als..."

"Wat als..." spellen kunnen u Leer uw kinderen over de gevaren die zij thuis worden geconfronteerd en wat ze kunnen doen om te verblijven veilig, schrijft John C. Worzbyt, auteur van "Teaching Kids zorg en worden voorzichtig: een praktische gids voor leerkrachten, Counselors en ouders." Doen alsof dat iemand bij de voordeur klopt en hebben uw kinderen handelen uit verschillende scenario's over wat ze moeten doen. Ze leren de juiste keuze en praktijk weer. Andere situaties die je kan oefenen omvatten iemand raken gewond, het zien van een brand of te geloven dat iemand probeert te breken in het huis.

Veiligheid Hunt

Worzbyt raadt gaan door het huis als een familie te vinden van de potentiële gevaren en maatregelen treffen om het huis veiliger voor kinderen. Maak een lijst van veiligheidsvraagstukken en daag elk van uw kinderen om te gaan door het huis en ontdek of elk probleem heeft opgelost. Daag hen om te zien of alle stopcontacten zijn gedekt, als koorden zijn van bereiken of als er iets op trappen waardoor iemand is om reis. Na de jacht, werken samen om het verhelpen van eventuele gevaren die uw kinderen gevonden. Vervolgens zoeken naar een uitweg voor iedereen in de familie, trekken het uit en hebben een praktijk brandoefening om ervoor te zorgen dat het plan werkt goed.

Familie excursie

Bezoek een lokale brand huis of politiebureau en hebben de brandweerlieden of politieagenten leren uw kinderen over de veiligheid van het huis, LauraMaery goud en Joan M. Zielinski adviseren in hun boek "Homeschool uw kind gratis: meer dan 1.400 Smart, effectieve en praktische middelen voor het opleiden van uw familie thuis." Brandweerlieden geven vaak kinderen demonstraties over de veiligheid van het huis, met inbegrip van wat te doen bij een brand en over het herkennen van gevaarlijke stoffen of dingen die fysieke schade kunnen veroorzaken. Politieagenten kunnen Leer uw kinderen hoe te voorkomen dat veel verschillende gevaarlijke situaties in het huis, evenals sommige zelfverdediging bewegingen te helpen machtigen hen zich thuis veilig voelen.


gerelateerde artikelen