De beste Baby petje voor de zon

March 12

De beste Baby petje voor de zon

Terwijl sommige baby hoeden zijn/haar favoriete outfits aan te vullen, is het ook een belangrijk zon beschermer accessoire. Bepaalde stijlen bieden de beste bescherming, terwijl verschillende kleuren en vormen kunnen de kans blijft gelegen verhogen.

Meest efficiënte stijlen

Wide-rand hoeden bieden de beste bescherming tegen de zon voor zuigelingen, schaduw voorziet in het gezicht, nek en oren. Aangezien zetten zonnebrandcrème kan soms lastig zijn, zorgen wide-rand hoeden voor extra schaduw en gemoedsrust. Terwijl baseball caps de voorkant van je baby's gezicht beschermen, kunnen zo'n stijlen nog steeds laten oren blootgesteld. Wanneer u honkbal hoeden voor bescherming tegen de zon, zorg ervoor dat u schuim zijn/haar oren en nek met zonnebrandcrème. Overwegen het kiezen van caps met terug klep zowel de oren en de nek te beschermen als alternatief.

Kleuren en stoffen

Het is het beste om te kiezen van lichtgekleurde zon hoeden voor uw baby zoveel mogelijk, omdat ze niet zo veel zonlicht absorberen. Het kiezen van lichte katoenen hoeden kan ook helpen uw baby koel te houden in de zon. Als een toegevoegde bonus, overwegen hoeden met ingebouwde SPF in het weefsel.

Ruimte voor groei

Het is moeilijk om gelijke tred houden met de groeiende baby's. Dat is waarom "Women's Adventure" tijdschrift beveelt kopen zon hoeden met elastische rug. Als het hoofdje van uw baby groeit, zal het elastiek aanpassen. Plus zijn elastische banden comfortabeler, die kan worden een leven-spaarder voor ouders die problemen vleiend hun kleintjes hen om op te houden hebben.

Bij het zwembad

Speciale overwegingen moeten worden gemaakt voor water spelen. Niet alleen treedt toegenomen UV-straling van weerspiegeling van zonlicht op het water, maar standaard hoeden kunnen niet volstaan om het hoofdje van uw baby te beschermen. Overwegen een wide-rand stijl met een comfortabele katoen stropdas onder de kin te houden van de hoed op zijn plaats. Waterdichte hoeden zijn ook een optie als u van plan bent op onderwater spelen.


gerelateerde artikelen