Slechte gevolgen voor Tongue Ringen

August 10

Slechte gevolgen voor Tongue Ringen

Overzicht

Hoewel het lichaam piercings zijn een populaire vorm van zelfexpressie, kunnen zij sommige nadelige gezondheidseffecten hebben. Orale piercings zoals tong ringen kan bijzonder gevaarlijk zijn omdat ze constant in contact bacteriën komen en ze dicht bij de delicate structuren in de mond zijn.

Chipped Teeth

Bijten uw tong ring gewoonlijk, of opzettelijk of per ongeluk, vaak veroorzaakt schade aan de tanden. Volgens onderzoek gepubliceerd in 2002 in het tijdschrift voor parodontologie, had 47 procent van de jonge volwassenen dragen van tong halters gedurende ten minste vier jaar afgestoken tanden. De incidentie van tand chippen toegenomen bij jonge volwassenen halters met korte stengels dragen.

Recessie van de GOM

Volgens die ervaren dezelfde studie, 35 procent van de jongvolwassenen die tong ringen gedurende ten minste vier jaar droeg en 50 procent van de jongvolwassenen die droeg lange om eventueel wegspatten halters gedurende ten minste twee jaar recessie van de gom. De reden dat lange om eventueel wegspatten halters meer kans hebben op het veroorzaken van de recessie is omdat ze een groter vermogen hebben te bereiken en over het tandvlees wrijven.

Obstructie

Tong ringen zetten dragers verhoogd risico op obstructie op twee manieren. Eerst, infectie van een tong piercing kan leiden tot zwelling van de tong, die kan blokkeren of ernstig beperken de passage van lucht. Ook, tong sieraden heeft het potentieel om het blokkeren van de luchtwegen als het per ongeluk wordt geïnhaleerd.

Infectie en allergie

Volgens de Canadese Dental Association hebben vele lichaam piercers geen formele onderwijs op sterilisatie en passende infectiecontrole. Dit feit, gecombineerd met het invasieve karakter van het krijgen van een tong piercing zet klanten op een hoger risico op het ontwikkelen van een bacteriële infectie of aanbestedende ziekten zoals tuberculose, HIV/AIDS, hepatitis B en syfilis. Bovendien sinds metalen die niet van goud, chirurgisch staal en titanium zijn gemeenschappelijke allergenen, cliënten met tong ringen zijn gevoelig aan het ervaren van negatieve allergische reacties die eventueel zelfs abdominale pijn en diarree.

Langdurige bloedingen en schade aan de zenuwen

Andere mogelijke risico's op het krijgen van een piercing door een onervaren persoon tong zijn ernstige bloedingen en schade aan de zenuwen. De American Dental Association adviseert een potentieel piercing studio zorgvuldig, op zoek naar tekenen dat het bedrijf is opgericht en met getrainde en ervaren piercers evenals aparte, schone en goed verlichte doordringende kamers samen uitchecken. Zij beveelt ook op zoek naar Studio's die gebruikmaken van nieuwe handschoenen en verse disposable naalden en het vermijden van studio's die gebruik maken van piercing geweren.


gerelateerde artikelen