Hoe u kunt gemakkelijk branden 600 calorieën per dag

May 5

Hoe u kunt gemakkelijk branden 600 calorieën per dag

Calorieën zijn in elke voedsel dat je eet en drink, en zijn de fundamentele eenheid van energie voor het lichaam. Voor iedere 3500 calorieën die je verbrandt, verlies je 1 pond gewicht. Het is gezonder te verliezen deze calorieën in de loop van een paar dagen tot een week, omdat snel gewichtsverlies ongezond en meestal alleen tijdelijk is. Als u uw doel ingesteld op 600 calorieën per dag te verbranden hebt, moet u te eten genoeg calorieën om brandstof van uw workouts en om te praten met uw arts vóór het starten van het programma.

Stap 1

300 minder calorieën per dag eten. Start door het verminderen van uw porties met 10 tot 15 procent en eten elke drie tot vier uur in plaats van drie grote maaltijden eten gedurende de dag. Vermijd voedingsmiddelen met meer dan 400 calorieën per portie. Eet langzaam en stoppen met eten zodra u honger gevoel ophoudt. Gebruik het voedingswaarde-etiket op voedsel om te bepalen hoeveel calorieën zijn in elk item.

Stap 2

Kies nutriënt-dichte voedingsmiddelen voor uw maaltijden en snacks. Nutriënt-dichte voedingsmiddelen zijn laag in vet, suiker en calorieën maar helpen van brandstof van uw activiteiten en oefenen met vitaminen, mineralen en antioxidanten. Kies groenten, volle granen, mager eiwit, fruit en magere zuivelproducten.

Stap 3

Het branden van een extra 300 calorieën met oefening elke dag. Volgens de Harvard Medical School publicaties, krachtige gymnastiek, basketbal branden langlaufen en hoge impact stapaerobics alle ongeveer 300 calorieën in 30 minuten voor een persoon van 155-pond. Werk bij een matig tempo dat maakt u zweet, maar houdt u niet van de mogelijkheid om een gesprek te voeren.

Stap 4

Fysieke activiteit integreren in meer van uw dagelijks handelen. Park verder weg in parkeerplaatsen, neem de trap in plaats van met de lift of roltrap en lopen rond het huis terwijl u de telefoon gebruikt. Zoek geen excuus kunt u actief.

Stap 5

Krachttraining toevoegen aan uw wekelijkse routine te bouwen spier massa en help je gedurende de dag sneller calorieën verbrandt. Streven naar twee wekelijkse sessies die gericht zijn op uw hele lichaam met acht tot 10 oefeningen. Een set van acht tot 12 herhalingen voor een oefening is genoeg om resultaten te zien.


gerelateerde artikelen