Wat zijn de gezondheidsvoordelen van muntthee?

September 26

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van muntthee?

Overzicht

Hoewel pepermunt thee eeuwenlang gebruikt is voor het verlichten van een verscheidenheid van kwalen, is wetenschappelijke evaluatie van de gezondheidsvoordelen van Pepermunt thee, met ingang van 2010 in de vroege stadia, volgens de Universiteit van Wisconsin-School van geneeskunde en de volksgezondheid. Pepermunt thee, met lage bijwerkingen, mogelijk een levensvatbaar alternatief voor farmaceutische producten in sommige situaties. Praat met uw arts voor de behandeling van eventuele gezondheidstoestand met pepermunt thee.

Maagklachten

Een kopje pepermunt thee zal kalmeren een maagklachten en verlichten van maagzuur, volgens de Universiteit van Wisconsin-School van geneeskunde en de volksgezondheid. Hoewel pepermunt thee ook de symptomen van Prikkelbare darmsyndroom verlichten kan, worden darmen-gecoate tabletten verondersteld om meer effectief. Maak thee voor een maagklachten door gieten kokend water meer dan 1 tot 2 tsp. van gedroogde pepermunt bladeren. Laat de thee naar steile gedurende vijf minuten. Brouwen pepermunt thee van verse pepermunt bladeren, gedroogde theebladeren of thee zakjes.

Mentale Focus

Pepermunt thee heeft een koel, verfrissende smaak en een verkwikkende geur waarmee u stuurprogramma's kunt blijven alert, geconcentreerd en minder angstig. De geur van Pepermunt thee kan mentale prestaties stimuleren en bevorderen van focus, het maken van thee een nuttig drankje voor studenten, werknemers op de werkplek of op elk gewenst moment alertheid en energie vereist zijn.

Hoesten en congestie

De menthol in een hete kop kruiden thee kan helpen los van congestie en verlichten hoesten, verkoudheid en allergie├źn is gekoppeld. Pepermunt thee verdunt het slijm en fungeert als een slijmoplossend te breken van hoesten, en kan ook verlichten droge hoest en keelpijn, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Drink vier tot vijf kopjes pepermunt thee per dag, tussen de maaltijden. Drink de thee als is, of Voeg een paar druppels citroensap of een schijfje citroen.

Slechte adem

Pepermunt thee kan slechte adem veroorzaakt door roken, het drinken van alcohol of het eten van uien of knoflook verlichten. Drink de pepermunt thee warm of ijs. Als alternatief, gorgelen met cool pepermunt thee.


gerelateerde artikelen