Burns & gewichtsverlies

March 28

Burns & gewichtsverlies

Goede voeding en monitoring van gewicht zijn essentieel voor het gezonde herstel van ernstige brandwonden. Gewichtsverlies is een gemeenschappelijk symptoom van burns, als de verwondingen en de natuurlijke functies van het lichaam van genezing kick in. Gewichtsverlies is een gemeenschappelijke vijand van brandwonden, die een regelmatige stroom van bepaalde voedingsstoffen tijdens het herstel moet.

Betekenis

Burn schade Online merkt op dat een aantal patiënten met ernstige brandwonden verliezen een grote hoeveelheid gewicht vroeg in het behandelingsproces. Dit gebeurt grotendeels omdat brandwonden verhogen de stofwisseling, met ernstige brandwonden veroorzaken een aanzienlijke boost, volgens The Journal of Nutrition. Dit betekent dat het lichaam breekt voedsel en andere voedingsstoffen sneller, wat leidt tot gewichtsverlies. In de eerste dagen branden volgende ernstige verwondingen, de energie moet van patiënten te verhogen met maar liefst 100 procent als hun systemen proberen te genezen de wonden, vaak veroorzaakt door ondervoeding, volgens de Journal.

Dietary overwegingen

Het vraagstuk van verlies van het gewicht in ernstige brandwonden maakt goede voeding essentieel tot genezing. Burn schade Online meldt dat ernstige brandwonden diëten hoog in beide calorieën vereist en eiwitten terug te keren naar normale lichaamsgewicht en te regenereren huid en andere weefsels beschadigde. Eiwit bouwt spieren en huid, essentieel voor een gezond gewicht niveaus, volgens schade Online branden, en ernstige brandwonden vaak één of twee extra porties van eiwitten, met inbegrip van mager vlees, zuivelproducten en bonen elke dag moeten consumeren. Brandwonden al lijden aanzienlijk gewichtsverlies moeten verbruiken diëten hoog in calorieën eveneens te herstellen van gezond gewicht niveaus. De Burn Survivor Resource Center notities artsen vaak bestellen extra koolhydraten en vet, met maar liefst 30 procent van een ernstige slachtoffers calorieën uit vet te verbranden.

Vitaminen en andere supplementen

In de race om te herstellen van voedingsstoffen snel genoeg te houden met de hypermetabolism van ernstige brandwonden, achterblijft soms traditionele eiwit en calorieën via voedsel vereiste niveaus. Slachtoffers wier systemen vaak hogere proteïne niveaus dan voedsel vereisen consumeren verrijkte levensmiddelen vervanging dranken voor extra voeding, volgens branden schade Online. En de Burn Survivor Resource Center notities vitamine en minerale supplementen help vervangen en vullen van de energie die nodig is tijdens de genezing.

Uitdagingen buiten gewichtsverlies

Ernstige brandwonden-- en de daaropvolgende ondervoeding--leidt tot andere uitdagingen van de behandeling na het verlies van het gewicht, volgens de Journal of Nutrition. Immuunsysteem van branden slachtoffers lijden wanneer geweigerd voldoende eiwit, vaak remming van de strijd tegen infecties en andere ziekten. De Journal of Nutrition merkt dat ernstige brandwonden de belangrijkste oorzaak van immunodeficiëntie, waren voordat de prevalentie van AIDS in de jaren 1980 gevallen.

Behandeling van kinderen die het slachtoffer

Het branden Survivor Resource Center meldt dat bijzondere uitdagingen bij de behandeling van brandwonden kind liggen. Kinderen zijn kleiner dan volwassenen, wat betekent minder lichaamsvet en spiermassa te beginnen met. Behandeling van kinderen met ernstige brandwonden artsen nemen huidige lengte en gewicht metingen en document die cijfers vóór het uitbreken van de brandwonden. Vanaf daar maken artsen een speciale pediatrische groeimeter om extra voedingsbehoeften bepalen en uitzetten van het herstelproces, volgens het center.


gerelateerde artikelen