Wat zijn de bijwerkingen van Grenade vetverbrander?

September 26

Wat zijn de bijwerkingen van Grenade vetverbrander?

Granaat Fat Burner is een voedingssupplement ter bevordering van gewicht en vet verlies en intensiveren van uw workouts. Granaat bevat een mix van stimulerende middelen zoals cafeïne en sommige kruidenextracten, met inbegrip van bittere sinaasappel. Terwijl de vetverbrander granaat u uw doelen te bereiken helpen kan, zijn er potentiële bijwerkingen. Raadpleeg een arts voorafgaand aan het gebruiken van de granaat of elke andere supplementen en het gebruik ervan beëindigen als u nadelige gevolgen ondervindt.

Verhoogde angst

Een van de belangrijkste ingrediënten in Grenade Fat Burner is groene thee-extract. Terwijl groene theeuittreksel kan nuttig zijn bij het bevorderen van de vetstofwisseling, het kan ook het bevorderen van toegenomen angst, en de Universiteit van Maryland Medical Center adviseert tegen het gebruik van groene thee producten als u last van angst heeft. Granaat Fat Burner bevat ook cafeïne, een ander ingrediënt dat angst kan bevorderen.

Vangsten

Een andere primaire ingrediënt in Grenade vetverbrander is fenylalanine, een aminozuur. Uw lichaam kan niet vervaardiging dit aminozuur op haar eigen, maar het aminozuur is betrokken bij de productie van bepaalde chemicaliën in de hersenen. Helaas, fenylalanine kan ook leiden tot aanvallen hebt u een genetische aandoening bekend als fenylketonurie of PKU.

Nervositeit

Gebruik Grenade vetverbrander kan ertoe leiden dat u aan het ervaren van gevoelens van nervositeit of angst. Dit is omdat de granaat Fat Burner bevat cafeïne, die angst veroorzaken. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt ook het vermijden van groene thee als u al angst ondervindt.

Flauwvallen

Granaat Fat Burner bevat bittere sinaasappel, een kruiden-extract dat kan bevordering van gewichtsverlies, maar kan ook leiden tot u te flauw, volgens de National Institutes of Health. De NIH adviseert tegen de bittere sinaasappel combineren met cafeïne, maar beide ingrediënten zijn aanwezig in Grenade vetverbrander.

Cardiovasculaire complicaties

Granaat vetverbrander kan schadelijke effecten op uw hart, zoals de National Institutes of Health verslagen die beroerte veroorzaken en hartaanval uit bittere sinaasappel hebben voorgedaan. De NIH suggereert dat het combineren van bittere sinaasappel met cafeïne dit effect kan verergeren.


gerelateerde artikelen