Hoe maak je oren stoppen beltoon na een Concert

September 26

Hoe maak je oren stoppen beltoon na een Concert

Beltoon of andere geluiden gehoord in de oren is een aandoening bekend als tinnitus. De meeste van de tijd, tinnitus ontwikkelt als gevolg van schade aan de uiteinden van de zenuwen in de oren en is niet te genezen. De beltoon, zoemende geluiden kunnen zeer hinderlijk, mengend in iemands vermogen om te horen van de geluiden die anders dan via de tinnitus. Een van de oorzaken van chronische tinnitus is de langdurige blootstelling aan hard geluid en muziek, zoals die ervaren tijdens een concert of op een bouwplaats, volgens Dr. Jan Strydom van HealthBeautyandFitness.org. Als u kom net uit een concert en de verklaring betreffende het geluid in uw oren, is er een techniek die hulp kan bieden. Niet iedereen reageert op deze methode, maar het is effectief voor sommige.

Stap 1

Plaats de palmen van je handen aan weerszijden van je hoofd, die betrekking hebben op uw oren, verklaart Dr. Strydom. Uw vingers moeten voorzichtig worden rusten op de achterkant van je hoofd.

Stap 2

Plaats je handen zodat de middelste vingers naar elkaar wijzen en zijn op basis van de schedel net boven waar uw schedel je nek ontmoet.

Stap 3

Til uw wijsvinger en plaats ze op de top van uw middelste vingers.

Stap 4

Snap je wijsvinger stevig uit de middelste vingers en op de basis van uw schedel. Moet er een luid klinken als die van een trommel. Herhaal dit drummen actie ongeveer 50 keer. Afhankelijk van hoe ernstig is de toestand, deze activiteit moet worden herhaald meerdere malen per dag voor blijvende resultaten voor verlichten tinnitus.

Stap 5

Vermijd blootstelling aan luide geluiden in de toekomst stelt bekende Holistische arts Dr Andrew Weil. Dr. Weil suggereert ook verlagen van zout-inname en stimulerende middelen zoals cafeïne, zowel van die de kleine bloedvaten samentrekken en afbreuk doen aan de bloedtoevoer naar het hoofd.

Waarschuwingen

  • De informatie die hier wordt aangeboden is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies.

Tips

  • Klik op de koppeling in de sectie Resources voor een korte video te tonen van deze procedure.

Wat die u nodig hebt

  • Geen speciale producten zijn nodig om deze procedure te voltooien.

gerelateerde artikelen