How to Get Rid van acnelittekens snel en natuurlijk

March 27

How to Get Rid van acnelittekens snel en natuurlijk

Net als elke andere littekens, donkere acne zijn littekens het resultaat van het lichaamseigen natuurlijke genezingsproces werken aan de wederopbouw van de collageenvezels en de bloedvaten. Het proces wordt PIH, of post-inflammatoire hyperpigmentatie genoemd, en het duurt meestal ongeveer een jaar na de beschadiging van de huid, volgens Amerikaanse kroniek.

Acnelittekens zijn genoemd door de shapes die ze maken; IJspriem en boxcar littekens, bijvoorbeeld, zijn kleine inkepingen. Rollende littekens zijn een reeks van depressief kraters en getogen gezwellen van weefsel, waarmee een golvend patroon op de huid, meestal te wijten aan de huid verliest zijn onderliggende ondersteunende vezels.

Stap 1

Schar een cosmetische pad of een katoenen bal in een schotel van vers geperst citroensap toe. Toepassing het pad of de bal op de acnelittekens gedurende enkele minuten. Spoel met koud water. Het SAP van citroenzuur inhoud helpt schone weg schadelijke bacteriën en natuurlijk donkere littekens weefsel verdwijnt.

Stap 2

Stoom je gezicht boven een kom warm water gedurende enkele minuten. Of neem gewoon een warm bad of douche. Dit zal helpen open poriën in de huid en laat de remedies worden gemakkelijker geabsorbeerd.

Stap 3

Meng een pasta van twee delen sandelhout poeder, één deel rozenwater. De textuur moet plakkerig en buigzaam. Massage in de littekens van de acne en laat gedurende enkele minuten. Wassen met koud water. Dit mengsel gedraagt zich als een natuurlijke diepe reinigingsmiddel. Het heeft antibacteriële eigenschappen, die diep in de poriën schoon en schakelt u alle resterende bacteriën. Rose water is bedoeld ter aanvulling van collageen in het regeneratie proces en stimuleren van de bloedstroom. Wees voorzichtig bij het gebruik van sandelhout poeder en rozewater.

Stap 4

Toepassing van een dikke laag van honing op de littekens. Dit moet worden overgelaten om op voor ten minste 30 minuten of 's nachts indien mogelijk. Een onbewerkte honing als manuka is goed voor actuele aandoeningen zoals acne littekens en is verkrijgbaar bij winkels gezondheid van voedsel. Het heeft de enzymen die bij het opnieuw opbouwen van weefsel helpen.

Stap 5

Olijfolie gebruiken als een natuurlijke moisturizer. Massage in en laat het worden opgezogen door de poriën. Het kan helpen de huid herwinnen soepelheid, die soms verloren als gevolg van littekenvorming.

Waarschuwingen

 • De vorderingen van natuurlijke remedies zijn nog onbewezen. Artsen kunnen aanbevelen het gebruik van over-the-counter producten of, voor meer ernstige gevallen van littekens, verwijzen u naar een kliniek voor dermatologie.

Tips

 • Tea tree olie of rose water kan worden gebruikt in plaats van citroensap als een reinigingsmiddel. Honing kan worden gemengd met de havermout te verminderen zijn Kleverigheid voor gebruik als een overnachting gezichtsmasker. Huid stijgingen van de gevoeligheid van de foto na de actuele gebruiken van citroensap toe, dus gebruik een vochtinbrengende crème met SPF in plaats van olijfolie.

Wat die u nodig hebt

 • Bal/cosmetische wattenschijfje
 • Schotel
 • Citroensap
 • Kom
 • Handdoek
 • Sandelhout poeder
 • Rozenwater
 • Melk
 • Honing
 • Olijfolie

gerelateerde artikelen