Dokter & veterinaire dramatische spelactiviteiten voor kinderen

September 30

Dokter & veterinaire dramatische spelactiviteiten voor kinderen

Uw kind kan dromen dat een arts of een dierenarts. Dramatische spelactiviteiten toestaan dat uw kind voor te stellen hoe het zou voelen om de zorg voor de medische behoeften van dieren en mensen. Een witte laboratoriumjas, stethoscoop, thermometer en ambachtelijke stokken de dramatische spelen voelt realistischer kon maken. Uw steun van deze activiteiten zou kunnen betekenen een dag moet u een arts in de familie.

Huisdier Check-Up

Uw jonge kind opgezette dieren zal waarschijnlijk voorleggen aan haar dramatische spelen beter dan uw familiehuisdier. Een stethoscoop spelen kan ze gebruiken om te luisteren naar elk Knuffeldier borst en peer in de ogen, neus, mond en oren met behulp van een kleine zaklamp en ambachtelijke stok. Een spuit spel laat haar om ervoor te zorgen dat elk huisdier krijgt alle van de juiste schoten nodig om het te houden goed. U kan de nodige dierlijke geluiden voor elk dier geven zoals u helpen uw kleine dierenarts om te onderzoeken van elk dier. U of uw kind kunt printables vanaf de website van de Pre-K pagina's te maken van het dramatische spel realistisch met huisdier medische informatie grafieken en de grafiek van een recept.

Educatieve spelen

Een elementaire student kon het dramatische spel gebruiken als een leerervaring. U kunt presenteren van uw huisdier naar de dierenarts en vragen de dierenarts om u te vertellen wat voor soort voedsel het beste is voor een dier of wat voor soort milieu het dier zou het beste bevalt. Hij kan kijken de informatie omhoog online of in een boek over huisdieren en u zijn beste professionele informatie geven. Hij kon doen alsof ze in te stellen van uw puppy's gebroken been of spalken van uw auto, nadat het uit de boom valt of met de hond naast de deur klitten. Moedig uw kind praat zachtjes met het dier te verzorgen als hij zou als hij werkelijk een dierenarts met een gewond dier.

Pediatrische kliniek

Uw kind is waarschijnlijk bekend met haar kinderarts van office en de soorten activiteiten die de arts met patiënten vervult. Je zou de moeder en een pop zou het kind. Als alternatief kan je doen alsof worden van het kind en legt aan de dokter sonderen met een stethoscoop, een zaklamp, een tong depressor en een thermometer. Heb genoeg van uw kind gebruiken kunt om de neiging om boo-boos pleisters. De arts kan erop aandringen dat u, of de pop, een schot, dus moet worden de mouwen opstropen en verzenden.

Operatie spel

Hebt u de elektronische spel operatie, kan uw elementaire leeftijd kind zich voordoen als een chirurg die op een zieke patiënt. Help mee met uw chirurg zijn handen wassen, jurk omhoog en zet op de handschoenen om ervoor te zorgen dat de operatiekamer blijft schoon voor de patiënt. Uw kind kan genieten van een orgel of bot met de pincet te verwijderen zonder de zoemer afgaan. Hebt u niet van het spel, kunt uw kleine chirurg een grote grafiek vanuit een anatomie coloring boek te vinden van de juiste orgel en het bot en het gebruik van een stok hakken als een scalpel. U kunt een kleine kar als een gurney om uw patiënt naar de operatiekamer en snoep wormen voor Verwijderde ingewanden, gelei bonen voor organen en stok pretzels voor botten.


gerelateerde artikelen