Oefeningen die menselijke groeihormonen vrijgeven

September 30

Oefeningen die menselijke groeihormonen vrijgeven

Overzicht

De hypofyse is ongeveer de grootte van een erwt en het zit aan de voet van het brein achter de neus. Hoewel het is klein, neemt dit niet weg het belang ervan voor het lichaam. Het produceert menselijk groeihormoon (HGH), die is ultieme voor groei als je een puber. Zodra u volwassen bent, is HGH verantwoordelijk voor de goede werking van de organen en weefsels. Als u op zoek bent om te stimuleren uw niveau, kunt u dit doen door het uitvoeren van de oefening; maar niet zomaar een oefeningen. Ze moeten worden samengesteld. Samengestelde oefeningen betrekken meer dan één gezamenlijke en ze meer dan één spiergroep te werven.

Push ups

Push ups zijn een populaire lichaam gewicht oefening die kan vrijwel overal worden uitgevoerd. Ze werven uw borstspieren, triceps, schouders en abs allemaal op hetzelfde moment, dat in aanmerking ze als samengestelde oefeningen komt. Als u wilt uitvoeren deze, liggen op je buik met je handen direct onder je schouders. Duw jezelf omhoog in de lucht, totdat je armen recht zijn, dan lager jezelf terug naar beneden totdat je over de breedte van je vuist van de grond bent. Herhaal voor een aantal reps wanneer jij deze, houd je rug volledig recht en uw abs gecontracteerd. Om deze intenser, zet uw voet op een stoel of bank.

Pullups

Pullups zijn een ander lichaam gewicht samengestelde oefening die uw rug, schouders, borst en biceps allemaal tegelijk werkt. U doet dit door grijpen de bar met een bovenhandse greep met je handen net voorbij schouderbreedte uit elkaar. Houd je lichaam recht en trek jezelf tot je borst de hoogte van de balk is. Lager jezelf terug naar beneden en herhaal. Ook kan je deze met een brede greep, nauwe grip en reverse grip.

Bankje persen

Bankje persen zijn vaak gedaan als een massa bouwer. U doet dit door liggen op de Bank en pak de bar in een brede greep. Duw het uit de veiligheidsspelden en houd het direct boven je met je armen recht. Langzaam lager het naar beneden totdat het klopt boven uw borst, dan duw het back-up. Neem een grote adem als je lager en adem wanneer u tillen.

Deadlifts

Deadlifts zijn een samengestelde oefening die uw rug, de benen en de bilspieren werkt. U doet dit door een barbell met zware gewichten te laden. Komen in een breed houding achter de bar. Buig je knieën, squat neer en pak de bar met een schouder-breedte grip. Houd je rug recht en blik vast vooruit, tillen de bar uit de grond en komen tot een staande positie. Lagere het terug naar de grond en herhaal. Wanneer u dit doet, kunt u een bovenhandse greep of een afwisselend grip. Ze kunnen ook worden gedaan met dumbells.

Schoon en druk op

Schoon en persen werken elke belangrijke spier in het lichaam. Ze doen, laden een barbell en staan achter het. Squat neer en pak het in een iets breder dan schouderbreedte grip. Tillen de bar, het rond slingeren naar het niveau van uw borst, dan krachtig duw het recht boven je hoofd. Langzaam lager het terug naar uw borst, dan terug naar de grond en herhaal. Dit kunnen ook gebeuren met dumbells.

Lunges

Lunges zijn een samengestelde oefening die werken de kont, quads, hamstrings en kuiten. U doet dit door een lange stap vooruit zetten en buig je voorste knie dus het is 90 graden. Je achterste knie moet net boven de grond. Terug opstaan en stap voorwaarts met je andere voet. Plant uw voet en hetzelfde doen. Blijven Longeren hele kamer voor een aantal stappen. Als u wilt maken het intenser, dumbells vasthouden terwijl u longe.

Verschillende niveaus

Bij het uitoefenen op regelmatige basis, uw lichaam verhoogt groeihormoon na elke sessie, en het blijft een periode van 24 uur. De hoeveelheid groeihormoon uw lichaam tijdens de oefening produceert is afhankelijk van uw leeftijd, de werk-rust-interval, de lading en de frequentie van de weerstand oefening die je doet. Jongere volwassenen, vooral vrouwen, hebben de neiging te produceren meer groeihormoon met oefening zelfs na aërobe activiteiten, volgens een onderzoek dat is gepubliceerd in de sportgeneeskunde.


gerelateerde artikelen