Wat zijn de voordelen van Yoga voor senioren?

April 25

Wat zijn de voordelen van Yoga voor senioren?

Overzicht

Senioren vaak lijden aan meerdere chronische ziekten, zoals hoge bloeddruk, artritis, en slecht slapen. Yoga blijkt lang ter verlichting van de symptomen van vele dergelijke voorwaarden, fysieke houdingen te combineren met ontspanning en ademhalingstechnieken, ter verbetering van de algehele gezondheid en welzijn. Neem contact op met uw arts voordat u begint.

Verbeterde slaap gewoonten

Als u aan een gebrek aan slaap lijdt, kan yoga helpen u slaapt beter. Een studie die ten opzichte van een kruiden slaap remedie voor yoga gevonden dat yoga verbeterd slaap duur en de tijd die nodig is daalde om in slaap vallen. De fysieke eisen van yoga, samen met haar ademhaling en ontspanning technieken, wellicht de reden voor de verbetering van de kwaliteit van de slaap. Betere slaap vertaalt zich in betere levenskwaliteit — wat betekent dat u zult zich beter voelen tijdens de dag.

Verlichting van chronische pijn

Vele oudsten lijden aan chronische pijn in gewrichten en spieren — gebieden yoga is bekend om te helpen. In slechts vier weken van yoga rapporteerden deelnemers in een haven-UCLA Medical Center studie minder pijn medicatie nodig. Senioren kunnen vinden dat deelneemt aan een fysieke activiteit pijn vermindert en kan ook psychologische voordelen van de sociale interactie van een yoga klas zien.

Verlaagde bloeddruk

Yoga is gemeld aan het verminderen van hoge bloeddruk, vaak een ernstige gezondheids-zorg voor senioren. Yoga bevat kalmerende technieken en lichaamsbeweging, die beide helpen om bloeddruk te verlagen. Inderdaad, deelnemers aan een medische studie in India zagen hun bloeddruk verlagen gedurende drie maanden van yoga. Een tweede studie, aangehaald door de innerlijke idee website, gemeld dat yoga ademhalingstechnieken verminderd bloeddruk beter dan een rustgevende activiteit zoals luisteren naar ontspannende muziek.

Verbeterde Flexibity en Range of Motion

Als je ouder en minder actief geworden, ziet u dat u zijn niet zo flexibel als u op een jongere leeftijd waren. Yoga verbetert flexibiliteit en gezamenlijke bereik van de beweging door middel van de fysieke poses die rekken van spieren en gewrichten te smeren. Mensen die lijden aan artritis en andere stijve-gezamenlijke voorwaarden kunnen ook profiteren van yoga. Houdingen die betrekking hebben op vloeiende bewegingen mogelijk gunstiger dan statische houdingen. Een paar dagen van yoga-lessen of at Home yoga-oefeningen, misschien wel alles wat die je nodig hebt om te beginnen met gevoel meer lenig en mobiele.


gerelateerde artikelen