Top 10 beste multivitaminen voor mannen

January 26

Top 10 beste multivitaminen voor mannen

Multivitaminen komen in een vrijwel onbeperkte keuze. Sommige zijn gecombineerd met mineralen, anderen niet; Sommige zijn van het "mega" RAS die bevatten meerdere malen de Amerikaanse aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, of RDA, van hun samenstellende micronutriënten, terwijl anderen alleen de minimum eis van de meest voorkomende vitaminen en mineralen en soms minder hebben. Een aantal van deze producten zijn gericht op de specifieke behoeften van mannen, die fysiologisch niet verschillen alleen uit vrouwen maar uit elkaar in leeftijd en lichamelijke activiteitenniveau.

Centrum zilver

Dit product is bedoeld voor mannen boven de 50 en bevat een bijzonder hoge concentratie van antioxidanten en vitamine B12. Het kenmerkt ook beide Luteïne als een middel om te helpen behouden van vitamine D voor dubbelpuntgezondheid, beide wordt vooral belangrijk in deze leeftijd cohort gezichts- en gehoororgaan.

Puzzel compleet essentiële dagelijkse pakketten

Dit preparaat bevat niet alleen vitaminen en mineralen maar essentiële vetzuren. De vitamines zijn "geactiveerd" voor betere absorptie en visolie--algemeen aangenomen dat zij heilzaam zijn voor het menselijk brein--is opgenomen. Pakketten komen in verschillende formuleringen voor ochtend en avond, met de laatste bestaat voornamelijk uit mineralen en sporenelementen.

GNC Mega mannen multivitamine

GNC Mega mannen Multivitamin bevat geen ijzer, die voor mannen kan een goede zaak, als ijzer met de absorptie van andere voedingsstoffen interfereren kan. Tevens, allermeest naar de vitamine A is in beta-caroteen vorm.

Kirkland handtekening volwassen Multi 50 +

Dit is een relatief goedkope formule die een breed scala aan vitaminen zonder overboord op om het even wie van hen heeft. Het bevat 50 mcg van vitamine B12, die sommige oudere mannen wellicht in grotere hoeveelheden. Leden van Costco betaalt minder dan anderen.

One-A-Day mannen gezondheid formule

Deze vitamine--op de markt voor vele jaren in sommige formulering of andere--opvalt 150 procent van de Amerikaanse RDA van selenium bevatten. Dit metaal trace is aangeprezen als een preventieve agent voor prostaatkanker, hoewel deze claims zijn niet medisch onderbouwd.

Regenboog lichte mannen een multivitamine

De Rainbow licht mannen een multivitamine worden geen kunstmatige kleuren, smaken, zoetstoffen of conserveringsmiddelen bevat. Het is duurder dan anderen op de lijst, maar heeft betrekking op alle van de gebruikelijke grondslagen zonder een aantal van de extra's op het gebied van kleurstoffen en bindmiddelen die u wensen kunt te vermijden.

Nu voedingsmiddelen Superior Adam mannen meerdere vitamine

Dit supplement bevat geen dierlijke producten van welke aard ook, dus voor vegetariërs en veganisten kunnen nemen. Het heeft vele malen de RDA van B-vitamines en foliumzuur kan, maar dit niet een nadeel bij mannen die vlees niet consumeren.

Optimale voeding Opti-Men

Op $18,50 of zo voor 180 tabletten, dit is een van de minder dure megavitamin-type supplementen. Met ongeveer 40 tot 50 keer de RDA van thiamine en Riboflavine is het misschien goed geschikt voor mannen die al tekort aan deze voedingsstoffen.

XtendlifeTotal evenwicht mannen

De fabrikant van deze natuurlijke vitamine supplement kenmerken aan een gastheer van ongebruikelijke voordelen, velen van hen gecentreerd op prostaat- en seksuele gezondheid. Het complement van kruidenextracten onderscheidt het, net als zijn prijskaartje--bijna $50 voor een levering van een maand.

NatureMade Mulitvitamin voor hem

Dit natuurlijke product behandelt hart, gespierd, en skeletale kwesties bijzonder voor mannetjes. De nadruk ligt op zowel vitamine D als anti-oxidant vitamines onderstrepen de oriëntatie naar de mannen op zoek naar de effecten van vroegtijdige veroudering te vermijden, en vitamine K is opgenomen vanwege zijn gunstige effecten op het hart en de bloedstolling.


gerelateerde artikelen