Lijst van natuurlijke basische dranken

November 22

Lijst van natuurlijke basische dranken

Voor je lichaam om goed te functioneren, de pH van uw bloed moet plaatsvinden dicht bij 7.4 en in het algemeen varieert van 7,35 tot 7,45. Zoals elke pH meer dan 7.0 is beschouwd basic of alkalische en alles onder 7.0 zuur wordt beschouwd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een alkalisch pH evenwicht handhaven. Hoewel de gezondheidseffecten van het drinken van alkaline dranken discutabel zijn, kan doen dus u helpen om een gezonde zuur-base balans.

Water

Volgens Janet Stein Carter, universitair hoofddocent van de biologie van de Universiteit van Cincinnati Clermont College, is goed water enigszins basic, met een pH van 7,08. Infusie van water met gember verhoogt de pH ten slotte op 7.21, terwijl Oranje Bloesem toe te voegen aan water bijdragen kan tot het verhogen van de pH ten slotte op 7.54. Naast deze geïnfundeerd dranken zijn sommige gebotteld water fabrikanten standaardproducten alkalisch, zoals Evian, met een pH van 7,64, Fiji op 7,6 en pijlpunt bronwater, die heeft een pH van 7,42.

Zuivel

Volle melk heeft een pH van 7.33. Ook wordt karnemelk aanbevolen als een hoogst alkalische drank voor degenen die volgen van het Alkaline dieet van zuur. Als gevolg van de laag vetgehalte van de melk van de meeste commerciële koemelk adviseert Dr. David Murphy van Self groei echter geitenmelk over koemelk als een natuurlijk alkalische drank.

Thee

Terwijl koffie en zwarte thee zuur zijn, worden kruiden en groene thee aanbevolen als natuurlijk basische dranken. Met een pH van 7,2 voor gebrouwen thee, mei u zitten kundig voor thee meer alkalisch maken met behulp van geïnfundeerd of goed water. Als honing, worden volle melk en geitenmelk alle voorgesteld als alkalische stoffen, toevoegend dat deze aan uw thee ook kunnen verhogen de alkaliteit.

Vruchtendranken

Ondanks hun hoge citroenzuur inhoud zijn zowel citroenen en limoenen natuurlijk basic. Er zijn ook een aantal andere vruchten basic, zoals bananen, avocado's, zure kersen, kokosnoten, watermeloenen en tomaten. Terwijl verkrijgbare sappen deze basische eigenschappen behouden mag, kan sap van deze vruchten of ze te gebruiken in smoothies bijdragen tot het verhogen van uw inname van alkalische drank. Waaronder natuurlijk alkalische groenten, zoals wortelen, selderij, komkommer, tarwegras, broccoli en courgette, in uw sappen en smoothies kan helpen om te produceren een drankje die zowel natuurlijk alkalisch en hoog in een aantal vitaminen en mineralen.


gerelateerde artikelen