Vroege geschiedenis van American Football

July 8

Vroege geschiedenis van American Football

Amerikaans voetbal ontstond in de jaren 1800, en zijn populariteit geƫxplodeerd sinds het begin van de eenentwintigste eeuw. Volgens "USA Today," was het meest bekeken voetbalspel de 2012 Super Bowl tussen de New York Giants en de New England Patriots, het instellen van een record 111,3 miljoen kijkers. Hoewel honkbal het onderscheid heeft van de volkssport wordt opgeroepen, heeft voetbal bereikt een verheven status in het hart en de geest van vele fans van de Amerikaanse sporten.

Oorsprong

Volgens de Professional Association voor de onderzoekers van de voetbal, American football gevonden het eerste huis op college campussen in de vroege jaren 1800 voordat er waren georganiseerd regels of sanctionering organen voor het regelen van de teams. Vaker wel dan niet, waren de spelen gewelddadige omleidingen van de stijfheden van universiteitsleven. De rowdiness van de spelen veroorzaakt sommige campussen te verbieden. De Boston-based Oneida Football Club werd opgericht in 1862. Leden hebben hun favoriete onderdelen van rugby en voetbal te vormen wat bekend werd als de Boston spel.

College Football

Het eerste college football spel vond plaats op 6 November 1869 in New Brunswick, New Jersey. Rutgers versloeg Princeton, 6-4 in een spel dat featured 25 spelers aan elke kant, geen scheidsrechters en een ronde bal. Walter Camp wordt gecrediteerd met het moderne tijdperk binnenbrengen van collegiale voetbal. In 1880 introduceerde kamp, een voormalige speler van Yale, verordeningen die 11 spelers per kant opgenomen. In 1882 voegde hij een regel waarin staat dat de teams moeten vooraf de bal 5 werven in drie toneelstukken. Ongeveer 250 hogescholen hadden teams door het begin van de eeuw.

Pro Football

Op 12 November 1892 nam de Allegheny Athletic Association footballteam de Pittsburgh Athletic Club in een voetbalwedstrijd. William "Pudge" Heffelfinger, een lid van de Allegheny squad, werd betaald $500 om te spelen in het spel. Dit betekende het begin van het professionele voetbal. De nieuwe status van Heffelfinger als een betaalde speler leidde tot andere atletische organisaties te bereiken in hun begrotingen om ervoor te zorgen dat ze de beste spelers.

NFL

Drie teams gevormd in 1902, de eerste incarnatie van de National Football League. Toen het aantal professionele voetbalclubs toenam, zag organisatoren de noodzaak voor een formele bestuursorgaan te regelen kwesties als speler salarissen, spelers verplaatsen van een team naar het andere en teams met behulp van college spelers. De moderne NFL of National Football League, voortgekomen uit de American Professional Football Association, opgericht in 1920; het APFA veranderde haar naam in de National Football League in 1922.


gerelateerde artikelen