Wat zijn de voordelen van Twinlab de geripte brandstof?

October 4

Wat zijn de voordelen van Twinlab de geripte brandstof?

Met voedingssupplement bedrijven maken van 32 miljard dollar in 2012 alleen, "" tijdschrift Forbes gelederen Vakspecialiteiten aanvulling als één van de snelst groeiende bedrijfstakken in de wereld. Twinlabs is zo'n bedrijf en haar product Ripped brandstof — met groene thee, guarana extract, yerba mate extract en cayenne extra — kan bieden voordelen voor de gezondheid aan degenen die geïnteresseerd zijn in het handhaven van een gezond gewicht. Vergeet niet te praten met uw arts alvorens elke vorm van vitamine- of voedingssupplement, zoals bepaalde ingrediënten interageren kunnen met reeds bestaande hygiënische omstandigheden of enige andere supplementen die je al met.

Groene thee

Terwijl Twinlabs niet hoeveel groene thee kan worden gevonden in haar Ripped brandstof product staat, is deze kruiden-extract het eerste ding vermeld in de ingrediëntenlijst. Vanaf 2013, meer dan 3.000 onderzoekstudies hebben onderzocht de kanker-bestrijding eigenschappen van thee en is gebleken dat groene thee uw risico's van verschillende vormen van kanker verminderen kan. Bovendien, kan groene thee helpen verbetering van de hersenengezondheid, uw risico van hart-en vaatziekten en hoe snel je lichaam verbrandt vet, volgens de vereniging van de thee van de VS te verhogen. De catechines, in groene thee kunnen bijdragen tot het verhogen van uw metabolisme, meldt de Universiteit van Maryland Medical Center, toe te voegen verder geloof aan haar gewichtsverlies bevoegdheden.

Guarana

Guarana extract komt uit de zaden van een Amazone bush en Westerse onderzoekers eerst begonnen met het verkennen van de voordelen voor de gezondheid terug in het midden van de jaren 1900. Guarana van stimulerende effecten op je lichaam zijn identiek aan die van cafeïne. Dus, net als andere cafeïne-rijke kruiden in Twinlab het product extracten, guarana kan helpen rev uw stofwisseling te verhogen hoe snel uw lichaam verbrandt calorieën, waardoor u om gewicht te verliezen.

Yerba Mate

Yerba mate in Ripped brandstof wordt gebruikt als een stimulerend middel en is een van de meer gebruikte kruiden stimulerende middelen gevonden in gewicht-verlies voedingssupplementen. Net als de andere cafeïnehoudende kruiden in Ripped brandstof, kan het helpen om het verhogen van uw metabolisme. Een studie in het tijdschrift "Phytomedicine" onderzoek opgemerkt dat yerba mate extract met de vetverbranding helpen kan. Ondertussen, een placebo-gecontroleerde gerandomiseerde studie in het "Journal van Functional Foods" studeerde 60 overgewicht onderwerpen en gevonden die "mate extract verlaagde lichaamsvet na zes weken." Bovendien, bevat yerba mate cafeïne. Onderzoek in het "American Journal of Sports Medicine" opgemerkt dat cafeïne verbetert uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen, zodat mensen langer kunnen uitoefenen. De extra energie-impuls van yerba mate en de andere cafeïne-rijke kruiden in Ripped brandstof kan helpen u meer spier te bouwen en meer gewicht verliezen als je in de sportschool.

Cayenne

Het product van de Ripped brandstof uit Twinlabs bevat capsaicinoids uit cayenne-extract. Deze chemische geeft paprika hun pittige smaak, maar het ook kan helpen om te stimuleren uw stofwisseling en meer vet verbranden. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt ook dat cayenne kan werken als een natuurlijke eetlustremmer, helpt u uw calorie-inname, die op zijn beurt tot totale gewichtsverlies leiden kan te beperken.


gerelateerde artikelen