De allergieën van het voedsel veroorzaakt maagklachten & kasten

October 8

Volgens de National Board van de pinda lijden ongeveer 4 procent van de volwassenen in de Verenigde Staten bevolking en ongeveer 4 tot 6 procent van de kinderen met voedselallergieën. Zelfs kleine stukjes van het allergeen kunnen leiden tot ernstige allergische reacties. Netelroos en maag ongemak behoren tot verschillende symptomen die gepaard kunnen gaan met voedselallergieën.

Voedselallergieën

Voedselallergieën begint in de kinderjaren en beginnen te dalen met de leeftijd. Bepaalde allergieën van het voedsel, met name die schaal-en schelpdieren en noten, blijven gedurende het hele leven. Wanneer bacteriën, virussen of toxines het lichaam binnenvallen, het produceert en immuunsysteem verdediging te bestrijden van deze stoffen. In de allergieën van het voedsel, het lichaam bepaalde voedingsmiddelen voor schadelijke stoffen fouten en lanceert een volledige lichaam immuunsysteem verdediging tegen hen.

Symptomen

Symptomen van voedselallergie zijn bijenkasten, hese stem, piepende ademhaling, maag krampen, misselijkheid, buikpijn, diarree en braken. Jeukende huid die kan schil of blister als gevolg van het vrijkomen van histamine in het lichaam kan zich ook voordoen. Bovendien, kunnen de zwelling en jeuk verspreiden naar de lippen, de tong en de keel.

Behandeling

De enige echte behandeling voor voedselallergie is te vermijden het eten. Symptomen die zijn beperkt tot één deel van het lichaam zoals netelroos of huiduitslag kunnen geen behandeling nodig. Als de jeuk ongemakkelijk wordt, kunt u over-the-counter anti histamine of huid crèmes om hulp, volgens een Pub Med Health te bieden. Hele lichaam reacties vereisen het gebruik van een injecteerbare epinefrine medicatie voorgeschreven door uw arts. Een persoon die allergieën van het voedsel heeft wellicht te voeren dit medicijn rond voor het leven.

Risico 's

Mensen die hebben van voedselallergieën lopen het risico van het ontwikkelen van anafylaxie, die is een leven dreigende reactie op levensmiddelen, dranken, GIF of medicijnen. Voedselallergie kunnen ook symptomen van eczeem verergeren. Atopische eczeem is een huidaandoening die schilferige, jeukende huiduitslag veroorzaakt. Hebt u een allergische reactie op een voedsel zien een allergist.


gerelateerde artikelen