Curcumine en hoge bloeddruk

August 13

Hoge bloeddruk of hypertensie, is gebruikelijk in de Verenigde Staten, die ongeveer 60 miljoen mensen. Hypertensie wordt meestal gedefinieerd als een systolische druk hoger is dan 140 en/of diastolische druk hoger is dan 85, lezen, hoewel ook andere factoren belangrijk zijn. Hypertensie is gekoppeld aan een hoog cholesterolgehalte, atherosclerose en stress, onder andere factoren, en verhoogt het risico van hartaanval en beroerte. Curcumine de invloed op de hypertensie is niet onderzocht bij mensen, hoewel het heeft invloed op de eigenschappen en bestanddelen van bloed. Overleg met uw arts als uw bloeddruk te hoog is.

Curcumine

Curcumine is de biologisch actieve component in kurkuma wortel, die vaak gedroogd en vermalen tot een gele poeder en gebruik medicinale of als een specerij. Curcumine is een veel gebruikte kruiden-oplossing in de Indiase Ayurvedische geneeskunde, en in mindere mate in de traditionele Chinese geneeskunde. Curcumine wordt een aantal geneeskrachtige eigenschappen weergegeven en soms wordt aanbevolen ter bevordering van de spijsvertering, verminderen de symptomen van artritis en ter bescherming van de hersenen de ziekte van Alzheimer, zoals aangehaald in "The Way van Ayurvedische kruiden." De curcumine effect op bloeddruk is niet direct onderzocht, hoewel haar vermogen om lagere bloedcholesterol, ontstekingsreacties te verminderen en bloedstolling vertragen bijdragen kan aan voorkoming of bestrijding van hoge bloeddruk.

Cholesterol

Volgens "Medische fytotherapie," heeft onderzoek aangetoond dat curcumine verlaagt circulerende niveaus van cholesterol en triglyceriden in het bloed en werken, alsmede de drug Clofibrate, maar zonder de bijwerkingen. Bloedcholesterol te verlagen, is met name het schadelijke LDL type, aangenomen door de medische gemeenschap om het risico van atherosclerose, die verstopping en verharding van de slagaders. Atherosclerose is een bekende oorzaak van hoge bloeddruk.

Ontsteking

Curcumine toont sterke anti-inflammatoire eigenschappen, vooral omdat het een krachtige antioxidant die scavenges stikstofmonoxide en vrije radicalen in je bloedbaan en remt de pro-inflammatoire stof COX-2, zoals aangehaald in het boek "Biochemische, fysiologische en moleculaire aspecten van menselijke voeding." Als zodanig, kunnen curcumine van voordeel voor artritis symptomen, maar ook voor de vermindering van de ontstekingsreacties die zich binnen uw bloedvaten in reactie voordoen op schade. De formatie van atherosclerotische plaques met cholesterol is in wezen een ontstekingsreactie in reactie op scheuren in de bloedvaten of schade veroorzaakt door vrije radicalen. In tegenstelling tot andere COX-2 remmers, zoals Celebrex, curcumine niet giftig is en geen ernstige kant effecten veroorzaakt.

Bloed Verdunnende

Curcumine heeft de neiging om "dun" uw bloed, wat betekent dat het vermindert het vermogen van uw trombocyt cellen om aggregaat en formulier stolsels, vergelijkbaar met de effecten van vitamine E. bloed Verdunnende is in het voordeel in het verminderen van het risico van atherosclerose en vele cardiovasculaire ziekten te voorkomen, maar het ook verhoogt bloed-stolling tijd en wordt niet aanbevolen als u een bloedende stoornis of op anticoagulatie medicatie , volgens het boek "Menselijke biochemie en ziekte." Hoewel curcumine in vele positieve manieren van invloed zijn op het bloed lijkt, is hoge bloeddruk een ernstige aandoening die moet toezicht worden gehouden door uw eerstelijnszorg physican.


gerelateerde artikelen