Goede elliptische houding

July 10

Elliptische machines zijn een populaire apparatuur keuze onder sporters en trainers bieden een uitstekende, effectieve full-body cardiotraining. Om volledig bereiken van het verlies van het gewicht en de spier-gebouw voordelen, evenals houden van pijn en letsel weg, is juiste houding de sleutel.

Bekijk uw rug

De aanval van de nummer een slechte houding gezien op de sportschool is slechte rug houding. Vaak, mager mensen te ver naar voren, slumping of hunching en met behulp van de beweegbare armen als ondersteuning. Niet alleen zal u niet ten volle profiteren van het werken op een elliptische machine met slechte houding, u kunt het lijden van pijn en stijfheid later. Voor goede terug houding, stap op de machine met uw rug recht, schouders naar achteren en hoofd opgeheven. Houd uw buikspieren strak om te helpen handhaven deze houding tijdens de gehele training.

Happy Feet

Om te voorkomen dat uw voeten en de tenen tintelen, plaats ze in dicht bij de binnenkant rand van de pedalen. Het richten van uw gewicht op de hielen van je voeten, niet je tenen. Op je tenen lopen zal verminderen de doorbloeding en veroorzaken een tingly, verdovende gevoel. Gebruik je voeten als je zou als u op een regelmatige oppervlak liepen: beginnen met de hiel, roll op naar beneden naar het midden van je voet en eindigen met je tenen.

Eenvoudig op de Grip

Een andere elliptische machine overtreding is een dood-achtige grip op het stuur. Verlichten van je grip en houd je armen ontspannen. Het onderhouden van een goede stap met behulp van uw natuurlijke bereik van de beweging. Als het stuur onnatuurlijk voelt of buiten bereik, loslaten, plaats je armen door je lichaam en je natuurlijke swing swing. Vergeet niet om een rechte rug houding. Door niet vast te houden aan het stuur, moet je je zeker voelt het branden in uw kern, de romp en de benen.

Gewicht Watcher

Zorg ervoor om uw gewicht gelijkmatig verdeeld terwijl u werkt uit te houden. Dit betekent geen leunend op de machine voor hulp. Het richten van uw gewicht op de onderste helft van je lichaam, zoals uw kont, quads en dijen. Om dit te doen, buig je benen iets als voorbereiding naar squat. Als u verplaatst, wordt de voorwaartse beweging van de elliptische machine natuurlijk je benen licht gebogen houden. Een rechte rug houding behouden als u uw benen bewegen. Als u voelt de pijn ergens anders, bent dan u niet evenwichtig.


gerelateerde artikelen