Waar in het lichaam vrouwen afvallen eerst?

July 3

Waar in het lichaam vrouwen afvallen eerst?

Vrouwen die willen om gewicht te verliezen zijn vaak angstig om het afwijken van een bepaald lichaamsdeel, meestal de heupen, buik, dijen en gezichts gebied te zien. Deze wens niet altijd vertalen in werkelijkheid echter, omdat het lichaam het verliest eerst waar het wil verliezen het eerste, het negeren van uw verlangens. Daarnaast spot reductie is niet mogelijk, maar na verloop van tijd met consistente oefening en goede voeding ziet u algemene resultaten.

Eerst, laatst uitschakelen

Meestal afvallen vrouwen eerst in het gebied waar ze onlangs verwierf, wat betekent dat de laatste pond op zijn de eerste om te gaan. Omgekeerd, betekent dit ook de oudste gewicht, het pond je opgedaan ten eerste zullen de meest hardnekkige en moeilijk om te verliezen. Als je gewicht in uw middensectie eerst wint, dat zal de laatste te hangen.

Genetica

Uw genetica speelt een grote rol in hoe en waar je eerst afvallen. Hebt u genetisch brede heupen, moet u wellicht moeite afvallen in dat gebied. Gewichtsverlies in elke andere lichaamsdeel, zult u waarschijnlijk zien met de heupen wordt het laatste gebied om te reageren. Er is geen manier om te bestrijden van genetica en hoewel je heupen nooit smalle worden kunnen, uiteindelijk zullen ze gaan krimpen in omvang met het deel dat is ideaal voor jou.

Het centimeterlint

Afvallen, is gelijk aan de verliezen van duim, dus meten van uw resultaten alleen door intensivering op de schaal niet u geven zal een nauwkeurige indicatie van die gebieden zijn krimpen. Zorg ervoor dat uw om verloop te documenteren door het nemen van belangrijke metingen, met behulp van een meetlint aan het begin van uw programma en weer om de zes weken. Vergelijking van uw metingen na verloop van tijd zal vertellen u precies waar de duim zijn afkomstig uit.

Maandelijkse cyclus

Vergeet niet dat uw maandelijkse cyclus heeft invloed op uw gewicht, evenals uw metingen. Het is niet ongebruikelijk om te winnen van een pond of twee gedurende die tijd van de maand, dus metingen zullen worden afgeworpen door een opgeblazen gevoel u ondervindt. Wanhoop niet. Kies een andere week te wegen en te meten zelf.

Spot reductie

Verwachten te hebben sommige lastige gebieden die resistent zijn tegen gewichtsverlies. Vergeet niet dat ter plaatse verlaging niet mogelijk is. Volgens de American College of Sports Medicine, zal "geen oefening elimineren vet uit een bepaald gebied van het lichaam, net als geen verandering in uw niveau van calorie-inname garanderen zal dat de vet zal smelten weg op het gebied van het lichaam dat meest adres gewenste. Als een regel, is het patroon waarin je lichaamsvet te verliezen genetisch bepaald."


gerelateerde artikelen