Hoeveel zoethout thee te drinken in een dag?

August 29

Hoeveel zoethout thee te drinken in een dag?

Zoethout thee wordt gebruikt voor veel potentiële gezondheidsproblemen. Zoethout stimuleert uw bijnieren, verzacht uw spijsvertering van indigestie, verlaagt de hoeveelheid zuur in je maag, verlicht de symptomen van zweren en vermindert de symptomen van externe allergieën, hooikoorts en astma. Echter zegt geen van de voordelen van zoethout thee is voldoende ondersteund door onderzoek,: het nationale centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. Ook is zoethout thee een kruiden thee die je beperken moet, omdat het kan een aantal bijwerkingen veroorzaken.

Volwassene

Maken van een thee van 1 g naar 5 g gedroogde zoethout wortel en neem het driemaal per dag, zegt van de Universiteit van Maryland Medical Center. Om de thee, snijd stukjes van de wortel en snijd ze in kleine stukjes. 2 tbsp. van root gebruik per een kopje water. Kook het water en de wortel in een steelpan en vermindering van de warmte en het gedurende een uur sudderen. Zeef de thee uit de wortel en drinken. U kunt extra en koelt het zodat u niet hoeft te gaan door middel van het kookproces telkens.

Kinderen

Geef niet een zuigeling of peuter zoethout thee. Een ouder kind kan wel wat te verzachten van een zere keel, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. De UMMC wordt uitgelegd dat u moet een kind dosering baseren op zijn gewicht. Aangezien een normale volwassen dosis voor een volwassen 150 pond is, verlaag de dosering voor het bedrag dat het kind weegt. Bijvoorbeeld, zou een kind 50 pond eenderde van de volwassen dosering nemen. In dit voorbeeld, aangezien een volwassene 1 g naar 5 g zoethout wortel nemen zou, een 50 pond kind zou nemen 1/3 g tot 1 2/3 g. praten met uw arts of apotheker als u niet zeker weet hoeveel te geven, en geef niet het aan uw kind meer dan één dag, tenzij uw arts goedkeurt.

Overwegingen

Neem meer dan de aanbevolen doses van zoethout thee, niet omdat het tot bijwerkingen, leiden kan hoewel ze ook van normale doses optreden kunnen. De UMMC zegt dat je niet zoethout thee van de wortel voor langer dan één week nemen moet. De NCCAM wordt uitgelegd dat onderzoek niet effectief het gebruik van drop voor meer dan vier weken heeft bestudeerd.

Waarschuwing

Zoethout thee kan talrijke bijwerkingen veroorzaken. Hoge doses van zoethout met haar natuurlijke ingrediënt glycyrrhizinezuur oedeem, vermoeidheid hoofdpijn, kunnen veroorzaken brandend maagzuur of hart problemen. Grote doses kunnen invloed hebben op uw lichaam de productie van het hormoon cortisol en kunnen leiden tot spierpijn of gevoelloosheid. Zoethout thee moet je niet nemen hebt u hart of schildklier voorwaarden, hypertensie, nier of lever ziekten, diabetes, waterberging of als u zwanger of borstvoeding bent. Praat met uw arts alvorens het als je op de medicatie, kan communiceren met een aantal van hen. U kunt drop met de glycyrrhizinezuur genomen, die lijkt te hebben minder bijwerkingen.


gerelateerde artikelen