Oefeningen om het rechtzetten van het been

September 22

Oefeningen om het rechtzetten van het been

Oefeningen die strek je been op uw heup en knie gewrichten helpen verhogen paslengte, los van de strakke hamstrings en bereik van de beweging aan een gewonde knie te herstellen. Ze was ook de verhoging van heup en knie stabiliteit en mobiliteit, volgens fysiotherapeut Gray Cook, auteur van "Atletisch lichaam in balans." Wanneer u uitvoeren van oefeningen been strekken, beginnen met eenvoudige routines die bewegen een gezamenlijke--voor complexe oefeningen die meerdere gewrichten bewegen.

Muur rechte been Stretch

In deze oefening gebruikt zwaartekracht en ondersteuning om u been extensie verhogen zonder compensatie met uw rug te helpen. Het vermindert ook stress op uw onderste terug, dat ideaal is als je rug en heup pijn hebt, zegt fitness professional Anthony Carey, auteur van "Pijn-vrij programma." Lig op de grond op je rug met je billen tegen een muur met je armen uit te uw zijden. Leg je benen tegen de muur met je benen iets uit elkaar. Duw uw stuitje richting de grond en wijs je voeten naar je gezicht. U moet een rek voelt aan de achterkant van je benen. Als u kan niet volledig je been rechtzetten maar u een strakke rek voelt, houd deze positie gedurende 1 minuut waarbij diepe ademhalingen. Schuif uw hielen tegen de muur enigszins als u deze positie naar de Verhoog langzaam de been uitbreiding te houden.

Muur been Lift

Deze oefening wordt verplaatst een been omhoog en omlaag op een gecontroleerde manier zolang het tegengestelde been is gestut op 90 graden tegen een kant van een muur. Houd beide benen recht tijdens de oefening. Ga op je rug op de grond en zet uw linker bil tegen de hoek van een muur. Rust je rechterbeen op de grond met je voeten wijst naar je gezicht. Opstaan je rechterbeen zo hoog als je kan totdat de been-positie overeenkomt met uw linkerbeen positie. Houd deze positie gedurende drie seconden en lagere het been in een tempo van vier seconden. Voer twee sets van vijf tot acht herhalingen per been.

Staande teen Touch met hoogte

Zet een half-foam roller op de grond en op de top van het op de ballen van uw voeten met je voeten dicht bij elkaar staan. Zet een kleine stevige kussen of yoga blok tussen je binnenste dijen in de buurt van je knie. Draai je billen voor evenwicht en hef je armen boven je hoofd. Uitademen en buig je romp voorwaarts te raken uw voeten met je vingers. Als je je voeten niet kan aanraken, buig je knieën zo veel als nodig totdat je doen. Houd deze positie voor drie keer diep adem. Hef je lichaam terug naar de startpositie en herhaal de oefening voor vijf tot 10 herhalingen.

Neerwaartse Facing Dog

Deze yoga pose strekt niet alleen je benen maar ook je achterste schouders, rug en billen samen. Knielen op de grond op je handen en knieën met je knieën onder uw heupgewrichten en uw polsen onder je schouders. Til uw heup omhoog en strek uw benen, duwen tegen de grond met je handen en je hielen tegen de grond. Breng uw ribben dichter aan je knieën als u deze stretch voor vijf tot zes keer diep adem te houden. Terug naar de beginpositie en herhaal deze strook driemaal meer.

Waarschuwing

Nooit stuk buiten uw vermogen om te strek uw benen. Rekken te veel en te snel kan leiden tot een stretch-reflex, die is een onvrijwillige samentrekking van de spieren en pezen te behoeden voor het gewricht en spieren scheuren, volgens fysiotherapeut Chris Frederick, auteur van "Stretch to Win." Altijd respecteren uw beperkingen nog verhogen van uw flexibiliteit geleidelijk aan elke dag.


gerelateerde artikelen