Yoga voor een ontstoken blindedarm

August 7

De blindedarm is een kleine holte aan het begin van de dikke darm. Als de blindedarm wordt geblokkeerd, kan dit leiden tot infectie en blindedarmontsteking. Sommige houdingen van yoga kunnen voorkomen of verzachten van een ontstoken blindedarm. Als u denkt dat u wellicht een ontstoken blindedarm dat, moet u deskundig medisch advies inwinnen voordat u begint met een fitness-routine.

De blindedarm

De blindedarm is het kleine zakje aan het begin van de dikke darm. Het afval uit de dunne darm ontvangt en doorstuurt via naar de dikke darm. Het aanhangsel is aan de blindedarm gekoppeld door een smalle buis. Wanneer afval de blindedarm gaat is in de vorm van een vloeistof. Als het de dikke darm passeert, wordt de vloeistof geabsorbeerd; Als het afval het rectum bereikt, is het in de vorm van een vaste stof. De blindedarm mag alleen vloeibare materie bevatten. Als het wordt geblokkeerd met afval, het zal worden ontstoken en de buis aansluiten op het aanhangsel besmet kan raken. Dit veroorzaakt een aandoening bekend als blindedarmontsteking en vereist onmiddellijke chirurgie voor het verwijderen van het aanhangsel.

Ontstoken blindedarm

Volgens Sam Rao, Hatha yoga leraar van de School met Ruth White Karuna Yoga en Yoga Alliance, het ontwerp van het moderne toilet-middel dat we hebben om te zitten in een onnatuurlijke houding waarin we duw naar beneden, adem vaak de. Omdat de uitgang van de blindedarm in de dikke darm is een opwaartse beweging, duwen naar beneden kunt druk, terwijl op de dezelfde tijd blokkeren verkeer. Volgens Rao, kan dit leiden tot ontsteking van de blindedarm en dikke darm, appendicitis of zelfs kanker.

De Pose draaide buik

Yoga deskundigen kunnen aanbevelen de buik draaide pose als zijnde heilzaam voor de blindedarm en de darmen. Het strekt zich uit de rug en de lever en boost intestinale sterkte kan Toon. U wilt op uw rug liggen met je knieën gebogen en voeten op de vloer. Je armen moeten worden uitgebreid tot de zijkanten. Hef je benen totdat uw voeten wijs aan het plafond, en uw benen helemaal over naar rechts verschuiven totdat ze de vloer raken elkaar. Houd voor 10 ademhalingen, dan Herhaal aan de andere kant.

De staande Forward Bend

Yoga beoefenaars geloven dat de staande forward bend kan gunstig zijn voor de nieren en de lever. Het kan ook het stimuleren van de spijsvertering. Voor deze eenvoudige houding, staan met je handen op je heupen en buig naar voren vanuit uw taille, die zich uitstrekt je armen aan de grond. Proberen om je handpalmen als dichtbij de vloer zoals u in staat bent. Haal diep adem, dan rechtzetten.

Vormen van de knieën naar de borst

De knieën naar de borst pose kunnen verbeteren van spijsvertering en helpen met de verwijdering van afvalstoffen. Ook kan het helpen om te verhogen van de bloedtoevoer naar het spijsverteringskanaal en stimuleren de peristaltiek. Voor deze pose, ga op uw rug liggen en gesp je knieën dicht bij je borst terwijl ademhaling diep.


gerelateerde artikelen