Honkbal regels met betrekking tot het afglijden naar het eerste honk

August 12

Er is zelden een noodzaak voor een speler opladen langs het eerste honk-lijn te glijden in de zak. Lopers kunnen overreden de base en glijden kan ze vertragen en hen blootstellen aan verwonding. Er zijn echter bepaalde situaties waar het zijn kan, zoals wanneer een slechte aangooi de eerste honkman uit de base trekt. Om dingen te beveiligen en het vermijden van roekeloos spel, heeft honkbal sommige regels over glijden naar eerste.

Verblijf in de basis paden

Basispad regels of een speler of niet glijdt. Lopers houden ongeveer drie voeten speelruimte op beide zijden van hun pad. Meestal lopers duik in eerste in tegenstelling tot de eerste voeten glijden. Een hoofd-eerste duik een loper kan geven betere controle van het lichaam, maar hij is nog steeds dezelfde regels gelden, alsof er geen dia was geweest. Lopers die de regels niet volgen zullen krijgen riep.

Schuiven door de Base

Eerst is het alleen basis die een loper kan doorlopen, in tegenstelling tot stoppen bij de base. Maar kan niet de loper na het doorlopen van de base, proberen van een stap in de richting tweede honk tenzij hij denkt dat hij zal het veilig, bijvoorbeeld op een omverwerping. Als hij probeert uit te voeren naar tweede, hij is een levende loper en kan uitgetikt worden.

Duiken terug

Het is niet ongewoon om helemaal te zien spelers duiken terug in de eerste om te voorkomen dat pick-off pogingen. Glijden of duiken, zijn dezelfde regels van toepassing; Hij kan niet schuiven uit het basispad, en het is interferentie als hij maakt contact met de eerste honkman. Als een umpire dat de loper iets voelt te mengen met de velder heeft gedaan, zal de loper uit worden genoemd.

Het vermijden van de velder

Een loper kan beginnen zijn dia of duik te laat in een poging om te verwonden de eerste honkman. Een loper duiken laat in de benen van een velder presenteert een gevaarlijke scenario voor beide partijen. Als de umpire dat de loper opzettelijk probeerde voelt te lopen in de velder, hij interferentie kunt bellen en dat betekent dat de loper uit.


gerelateerde artikelen