Vegan Coconut Bitterkoekjes

December 15

Vegan Coconut Bitterkoekjes

Coconut Bitterkoekjes, met hun karakteristieke uiterlijk en rijke smaak, zijn een aangenaam zoete behandelen. Of u van hen houdt bleke witte in kleur of een toasty tan schaduw, coconut bitterkoekjes hebben een knapperige buitenkant en de binnenkant van een taai. Nature glutenvrij, coconut bitterkoekjes kunnen worden omgezet in een veganistisch gebakken goed gewoon te vervangen door het ei in het recept voor een vegan-vriendelijk alternatief gebruikt.

Wat Is veganisme?

Veganisme is een vorm van vegetarisme waarin geen dierlijke producten enkel verbruikt zijn. Terwijl sommige vegetariërs eieren, zuivel producten, honing en zelfs zeevruchten eten kunnen, onthouden veganisten van al deze objecten, hoewel sommige honing toestaan in hun dieet. Veganisten ook proberen om ons te onthouden van het gebruik van dierlijke producten, zoals leer of wol, in hun dagelijks leven. Een veganistisch dieet is vaak overvloedig in peulvruchten, volle granen, en vruchten en groenten om ervoor te zorgen dat alle essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, voor. Coconut Bitterkoekjes zijn bijna volledig veganist, met uitzondering van de eieren.

Cocos voeding

Het primaire ingrediënt in coconut bitterkoekjes is versnipperd, gedroogde kokos vlees. Geoogst van rijpe kokosnoten, is het vlees gedroogd in stukken, dan versnipperd en gezoet voordat het wordt verpakt voor de verkoop. Kokos vlees kan worden gevonden in de meeste kruidenierszaken, evenals in sommige winkels gezondheid van voedsel. Een portie 1-cup van gedroogde, vlokken en gezoete kokosnoot heeft 388 calorieën per dosering, bijna 8,5 gram voedingsvezels, 2,7 gram eiwit, 44 gram koolhydraten en meer dan 31 gram suiker. Voor het mengen van de ingrediënten voor uw coconut bitterkoekjes, toast zachtjes de vlokken totdat ze een delicaat bruin tot voeg diepte toe aan de smaak van uw afgewerkte bitterkoekjes. Dit is vooral handig in een veganistisch recept, zoals u zult niet kunnen vertrouwen op de rijkdom van eieren voor extra smaak.

Ei vervanging opties

Kies dat een ei vervanger op basis van de rol van eieren in uw recept. Voor coconut bitterkoekjes is de functie van het eiwit om samen te binden de andere ingrediënten, terwijl het verstrekken van een beetje extra rijkdom in smaak. Gemeenschappelijke ei substituten voorverpakte ei substituten, blended lijnzaad of maïszetmeel, bevatten alle welke hulp bind ingrediënten. Dit zal niet helpen met zuren, echter. Gebruik 2 eetlepels lijnzaad poeder met 3 eetlepels water om genoeg plaatsvervanger voor één ei. Ook, gebruik 1 eetlepel maïzena met 3 eetlepels water ter vervanging van een ei.

Extra's toevoegen aan uw bitterkoekjes

Als u wilt het breken van de rijkdom van de kokosnoot bitterkoekjes, toevoegen in kleine stukjes van zuidvruchten, zoals abrikozen, gehakte gedroogde appels of zelfs rozijnen. Meng in de gedroogde vruchten met uw andere ingrediënten voor het bakken. Een andere optie is om de smaak van bitterkoekjes met johannesbroodbomen, natuurlijke chocolade invaller. Bakken chocolade kan soms bevatten melk of melkproducten. Johannesbrood is een vegan-vriendelijk alternatief met een soortgelijke smaakprofiel. Motregen gesmolten johannesbroodbomen op bitterkoekjes nadat ze zijn afgekoeld, of voor een extra decadente cookie, dompel de helft van de cookie in gesmolten johannesbroodbomen voor een contrasterende verschijning.


gerelateerde artikelen