Hoeveel calorieën heeft een Plum?

September 14

Hoeveel calorieën heeft een Plum?

Een pruim is een caloriearm vrucht die vitaminen, mineralen en aminozuren bevat. Er zijn meer dan 140 soorten mag bestaan uit pruimen die mogelijk klein in omvang of iets groter en anders van kleur.

De feiten

Één pruim bevat 30 calorieën, en een half-cup bestaan uit pruimen die versneden heeft 40 calorieën. Een pruim bevat calcium, kalium, koper, zink en vitamine A, C en K. Omdat een plum een kuil heeft, het heet ook een steenvrucht. Pruimen die worden gebruikt voor het maken van pruimen zijn gele binnenkant en bevatten een vrucht met losse pit-pit, die losjes binnen de pruim zit.

Functies

Pruimen kunnen geel, rood, donker rode, blauwe of paarse. Het vlees binnenkant van sommige pruimen is sappig, maar bepaalde soorten pruimen zijn niet zo sappig. De binnenkant van een pruim is geel of rood. Sommige pruimen hebben een zoete smaak, terwijl anderen tart.

Typen

Soorten pruimen zijn Japanse, Europese, Santa Rosa, red beaut en hart van de olifant, die een grote pruim die rood binnen. Elephant hart pruimen zijn favoriet voor het koken. Kleinere pruimen zijn Europese pruimen, die niet zo sappig als Japanse pruimen. Europese pruimen zijn blauw of paars aan de buitenkant en geel aan de binnenkant. Europese, Italiaanse, Voorzitter, keizerin, Stanley en tragedie pruimen worden gebruikt om pruimen.


gerelateerde artikelen