Kruiden te stimuleren hormonen vruchtbaarheid

January 29

Kruiden te stimuleren hormonen vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid, of de mogelijkheid om te bedenken, vereist veel hormonen in enkel het juiste evenwicht in elk stadium van het proces. De belangrijkste hormonen vruchtbaarheid zijn de follikel stimulerend hormoon (FSH) en het luteïniserend hormoon (LH) humaan choriongonadotrofine (hCG), volgens de verwachtingen van de Baby. Wanneer slechts een van deze hormoonspiegels te laag, kunnen de conceptie inspanningen worden ontspoord. Kruiden remedies kunnen helpen deze hormonen verhogen, maar vruchtbaarheid zorgen moeten worden besproken met een medische professional, als ze kunnen het signaal van onderliggende voorwaarden.

Zeer weinig wetenschappelijke studies steunen de effectiviteit van kruiden om hormonen vruchtbaarheid te verhogen. Echter kruiden zijn gebruikt voor duizenden jaren door veel culturen en een veilige aanvulling op moderne geneeskunde als correct en met de goedkeuring van een arts gebruikt kunnen worden. Begin niet met een kruid te nemen zonder te bespreken met uw arts, vooral als u een bestaande medische aandoening hebt.

Chasteberry

Chasteberry, ook wel genoemd Vitex, komt uit de Chaste boom inheems in het zuidwesten van Europa en westelijk Azië. Het is meer dan 2.500 jaar gebruikt voor de behandeling van gynaecologische problemen in heel Europa voor oude en moderne, volgens Dr. Beatrix Roemheld-Hamm in haar studie "Chasteberry," gepubliceerd in de September 2005 editie van "American Family Physician." ROEMHELD-Hamm gevonden dat in lage doses, chasteberry een daling in oestrogeenniveaus en een toename van progesteron veroorzaakt. Zij stelt echter dat er meer wetenschappelijk bewijs is vereist voordat chasteberry als een IVF-behandeling aanbeveelt.

Dong Quai

Dong Quai, ook bekend als Chinese Angelica en "vrouwelijke ginseng," is een van de meest populaire remedies in de Chinese geneeskunde voor behandeling van vrouwen hygiënische omstandigheden, met inbegrip van pijnlijke menstruatie, gebrek aan vermoeidheid, menstruatie en bevalling herstel, volgens Medline Plus. Het kruid kan hebben eigenschappen die lijken op het oestrogeen en bijdragen tot de verhoging van de hormonen bij vrouwen met tekortkomingen, hoewel er niet genoeg onderzoek ter ondersteuning van het gebruik van Dong Quai bijvoederen van de vruchtbaarheid.

Zoethout Root

Zoethout wortel is een populaire kruidenmiddel gebruikt voor de behandeling van talrijke hygiënische omstandigheden, met inbegrip van hormonale onevenwichtigheden. De chemische stoffen die in zoethout kunnen stimuleren van de bijnieren en helpen evenwicht oestrogeen en progesteron niveaus, volgens holistische Online. Zoethout moet niet worden genomen door degenen met hartaandoeningen, vooral hoge bloeddruk. Het kan ook leiden tot een afname van de kalium niveaus in sommige gevallen.

Valse Unicorn

Valse Unicorn komt voornamelijk in de zuidelijke Verenigde Staten, en ten oosten van de Mississippi rivier. Het is traditioneel gebruikt voor de behandeling van reproductieve problemen bij vrouwen door het normaliseren van de hormonen vruchtbaarheid, hoewel het misschien ook gunstig zijn voor de mannelijke vruchtbaarheid hormonen ook. De kruiden bron wordt uitgelegd dat valse Unicorn eierstok functie verbeteren en helpen reguleren van de menstruatiecyclus. Dit kruid kan ook helpen voorkomen dat miskramen, hoewel kruiden mag nooit worden genomen tijdens de zwangerschap zonder eerst te raadplegen een medische professional.


gerelateerde artikelen