De effecten van Creatine met lichaamsgewicht oefeningen

October 14

De effecten van Creatine met lichaamsgewicht oefeningen

Voor professionele atleten en bodybuilders belooft creatine meer kracht, meer gespierd uithoudingsvermogen en dramatische gewichtsverlies. Consumenten besteden ongeveer $14 miljoen per jaar aan creatine supplementen in de alleen Verenigde Staten, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Ondanks zijn populariteit is de effectiviteit van creatine voor mensen lichaamsgewicht oefeningen uitvoeren discutabel.

Wat Is Creatine?

Creatine is een aminozuur gevonden natuurlijk in het menselijk lichaam. Supplementen zijn afgeleid van dierlijke eiwitbronnen zoals rundvlees, kip of vis. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat creatine is opgeslagen in het lichaam als creatine fosfaat en specifiek gebruikt voor hoge intensiteit, lage-duur oefeningen. Deze oefeningen omvatten Gewichtheffen, sprinten en de opheffing van de macht.

Workouts lichaamsgewicht

Lichaamsgewicht oefeningen doen geen gewichten. Integendeel, zij hefboomwerking het gewicht van het lichaam te bouwen kracht en gespierd uithoudingsvermogen. Chinups, push ups en situps zijn gemeenschappelijke lichaamsgewicht oefeningen. Creatine wordt alleen gebruikt tijdens korte, hoge intensiteit training. Hoge impact uitbarstingen van lichaamstraining gewicht kunnen echter meer intense en korter wanneer de lichaamsgewicht aficionado zijn opleiding begint. Vervolgens heeft kan hij profiteren van creatine suppletie tot op zekere hoogte. Voormalige Navy SEAL en CrossFit gecertificeerd trainer Brad McLeod zegt, "elk lichaam is anders en iedereen traint voor verschillende doeleinden en bij verschillende intensiteiten. Begin met een relatief klein bedrag; de timing van uw suppletie en de effecten tijdens de training te volgen. Herziening van inname dienovereenkomstig."

Een dissidente stem

Volgens Smith Stew, een voormalige Navy SEAL en gecertificeerde sterkte en conditioning specialist is creatine niet handig als het gaat om het uitvoeren van lichaamsgewicht oefeningen. "Creatine kan helpen het lichaam groeien spiermassa welk vermag alleen korte uitbarstingen van zes tot en met 10 seconden van full-inspanning bewegingen. Zodra u stap in de aerobics of cardio zone met langere, langzamer wordt uitgevoerd, biedt creatine weinig hulp,"zegt hij. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt: "niet alle menselijke studies hebben aangetoond dat creatine verbetert de atletische prestaties.... Mensen die de neiging hebben natuurlijk hoge winkels van creatine in hun spieren krijgt niet een energie-boost effect van extra creatine."

Aanbevolen dosering

De Universiteit van Maryland Medical Center raadt inname van 5 gram creatine voor professionele oefening prestaties. Deze dosering ingenomen 20 minuten voor de oefening moet en kan worden herhaald tot vier keer per dag gedurende zeven dagen rechte. Na de belasting-up week was de onderhoudsdosis kan variƫren tussen 2 en 5 gram per dag. Creatine wordt best geabsorbeerd tijdens genomen met fruit, sappen of eenvoudige zetmeel zoals rijst of brood.


gerelateerde artikelen