Nutritionele deficiëntie en schudden

October 15

Nutritionele deficiëntie en schudden

Spier schudden, ook wel essentiële tremor spier Fasciculatie, is een oncontroleerbare spiertrekkingen van uw spieren. Schudden van de spier is vooral merkbaar in de handen, maar komt ook rond de nek, de ogen en de poten. Spier schudden en tremoren zijn gemeenschappelijker onder de ouderen en soms gerelateerd aan seniliteit ziekten, zoals de ziekte van Parkinson en Alzheimer. Nutritionele deficiëntie is een veelvoorkomende oorzaak van abnormale spierspanning en kan leiden tot chronische schudden of spiertrekkingen van uw spieren. Overleg met uw arts als uw bericht dat u niet in staat bent om uw handen regelmatig.

Hypoglykemie

Hypoglykemie is gedefinieerd als lage bloedsuiker, die verwijst naar de hoeveelheid glucose die in je bloedbaan circuleren. Glucose is de primaire brandstof voor je hersenen en vrijwel alle weefsels vereist om energie te produceren. Het overslaan van maaltijden is de meest voorkomende oorzaak van hypoglykemie, hoewel het komt ook voor in diabetici die teveel insuline nemen. Een belangrijkste symptoom van hypoglykemie is wijdverspreide spier tremoren en zwakte, hoewel andere voorkomende symptomen zijn "brain mist," verwarring, vermoeidheid en lethargie, volgens het boek "Functionele biochemie in Health and Disease." Geraffineerde koolhydraten eten of het drinken van fruitsap vaak snel verhelpt het schudden van de spier veroorzaakt door hypoglykemie.

B-vitamine-deficiëntie

B-vitaminen nodig zijn door uw lichaam voor het metabolisme, energieproductie, functie van de zenuw en geleidbaarheid, enzym synthese en productie van rode bloedcellen. B-vitaminen zijn snel uitgeput door stress, toxines en alcoholisme, en tekortkomingen zijn vaak voor bij mensen met slechte voedingsgewoonten en malabsorptie kwesties, volgens "metabole verordening: een menselijk perspectief." B-vitaminen meestal gekoppeld aan spier gebouw vanwege hun belang voor de functie van de zenuw omvatten B-1 of thiamine, B-6 of pyridoxine en B-12 of cobalamine. Tekorten aan deze vitaminen steevast functioneren van de hersenen aantasten en leiden tot andere neurologische problemen zoals verminderde cognitie, depressie, gevoelloosheid en tintelingen in de ledematen en het verlies van evenwicht. Rood vlees, kip, vis, bonen, noten en groene bladgroenten zijn alle goede bronnen van B-vitaminen.

Magnesium tekort

Mineralen zijn ook belangrijk voor de functie van de zenuw- en normale spiertonus. Magnesium is vooral belangrijk voor de ontspanning van de spieren. Vroege symptomen van magnesium tekort zijn vermoeidheid, prikkelbaarheid, slapeloosheid en spier tremoren, spiertrekkingen of schudden, volgens "Functionele biochemie in Health and Disease." Langdurige deficiëntie is van invloed op de elektrische golven in je hersenen, het hart en de beenderspieren en kan worden gerelateerd aan chronische spier-krampen en rusteloze benen syndroom. Als magnesium tekort de oorzaak is van uw spieren schudden, dan is magnesium suppletie kan leiden tot dramatische verbetering binnen uren tot dagen.

Uitdroging en elektrolyt onbalans

Uitdroging optreedt van niet genoeg water drinken of snel het verliezen van teveel water van overmatig plassen, diarree of bloed verlies. Waterverlies gaat gepaard met verlies aan elektrolyten zoals kalium en natrium, die zouten van het lichaam die nodig zijn voor normale spier controle en zenuwen functie. Een vroeg teken van uitdroging is spier schudden of tremoren, maar spier krampen, onregelmatige hartslag, vermoeidheid en verminderde hersenfunctie kunnen snel volgen als je lichaam niet wordt aangevuld met water en elektrolyten. Drinking water verstoken van mineralen en elektrolyten volstaat niet om terug te keren een ernstig gedehydrateerde persoon terug naar gezondheid.


gerelateerde artikelen