Verkrijgen van Inches en niet het verliezen van gewicht

October 18

Verkrijgen van Inches en niet het verliezen van gewicht

Talloze uren op de loopband en gewicht machine en een schijnbare eeuwigheid besteed weerstand te bieden aan die chips in de bijkeuken, maar uw taille wordt steeds groter, niet kleiner. Dit is een simpele kwestie van biofysica en psychologie. Wijziging van uw gewichtsverlies tactiek om drop die ponden en trim van uw profiel. Maar voordat je dat doet, Raadpleeg uw arts als u wilt uitsluiten van een medische aandoening en advies over wat u verliezen van de pond zal helpen te krijgen.

Algemene strategie

Kortom, verliezen gewicht en duim kookt neer aan uw calorie-inname te verminderen of het verhogen van uw calorie-uitgaven, of beide. Het beste resultaat wordt bekomen door het combineren van oefening met een evenwichtige, calorie-wise dieet.

Werk hard

Oefenen, vooral gematigde intensiteit aërobe oefening, zoals wandelen, hardlopen, zwemmen of fietsen, de grote, calorie-verbranding spieren gebruikt in uw onderlichaam en veroorzaakt ook uw hart en de longen om harder te werken. Dit voegt branden aan uw training en verbetert je cardiovasculaire en respiratoire fitness. 30 tot 60 minuten van matige intensiteit aërobe uitoefenen op de meeste dagen van de week te versterken van gewichtsverlies en fitness te verbeteren.

Eten van Smart

Tenzij u uit vele uren elke dag te werken, zal alleen oefening u waarschijnlijk niet strippen van uw overtollige gewicht. Een gematigde intensiteit, urenlange aërobe training misschien calorieën te verbranden 800 of 900, tops. Meer waarschijnlijk is, zal uw training 300 tot 600 calorieën te verbranden. Een kanjer met kaas geeft u 770 calorieën. Een paar van frisdrank, een muffin en een aantal andere voedingsmiddelen kan gemakkelijk pakken op calorieën. Nadat u uit te werken, kan u ook hongeriger en vaker te laten verwennen in een pralerij van de calorie.

Om gewicht te verliezen, ook minder porties. Veel mensen die met gewicht worstelen hebben deel-vervorming: super-gerangschikte verwachtingen over de vraag hoe groot een portie grootte is. Gebruik een metende kop om gedeelte uit uw porties terwijl u uw verwachtingen aanpassen.

Verbranden van vet, geen spiermassa

Als u uw eiwitinname verminderen ter vermindering van calorieën, promoten u brandende aminozuren uit uw spieren als een bron van energie. U moet de aminozuren om te herstellen en bouwen van spieren, dus belasting op eiwit voor zware weerstand opleiding, die stofwisseling voor 24 tot 48 uur na de uitoefening verhoogt.

Lage eiwitinname en zeldzame, grote maaltijden sabotage uw inspanningen gewichtsverlies door te mager, metabolisme stimuleren spier vervangen door vet. In plaats daarvan eet diverse kleine, evenwichtige maaltijden die eiwitten, veel caloriearm groenten en bescheiden hoeveelheden van hele korrels voedingsmiddelen bevatten.


gerelateerde artikelen