Goedkope medicijnen zonder voorschriften

July 17

Goedkope medicijnen zonder voorschriften

Over de toonbank vereisen medicijnen geen voorschrift van een arts om te kopen. Dit zijn de goedkopere medicijnen dan voorschriftmedicijn, en het is altijd goedkoper om te kopen winkel merk medicijnen in tegenstelling tot de naam merk. Deze medicijnen worden gereguleerd door de FDA en de identieke werkzame bestanddeel bevatten als de naam merk drugs. Altijd volg de etiketten op de medicijnen voor gebruik en raadpleeg een arts of apotheker als u vragen over veilig gebruik van uw medische voorwaarden en de interactie van de drug hebt.

Pijnstillers

Paracetamol en ibuprofen zijn twee veel voorkomende over de toonbank medicijnen. Deze medicijnen zijn onder de minste goedkoop, vooral wanneer gekocht als een winkel-merk. Paracetamol is een koorts reducer en ibuprofen is een anti-inflammatoire geneesmiddel nuttig voor verstuikingen en verwondingen.

Allergie medicijnen

Cetirizine is de generieke vorm van Zyrtec. Tot voor kort was dit een erg populair recept medicatie die nu beschikbaar is in algemene vorm over de toonbank. Loratidine is de generieke vorm van Claritin, die veel mensen op een dagelijkse basis gebruiken. Dit zijn beide zeer gemeenschappelijke antihistaminica, die goedkoop zijn. Difenhydramine is de generieke vorm van Benadryl en kan worden gebruikt voor allergie├źn, koude symptomen en als een slaap medicatie.

Antacida

Antacida kunnen worden gekocht over de toonbank voor het verlichten van milde tot matige gevallen van zure reflux en pyrosis. Tums en Rolaids zijn goedkoop maar zeer effici├źnte antacida die ook beschikbaar zijn als het opslaan van merken. Prilosec, Zantac en Pepcid zijn alle zure verloopstukken die kunnen worden gekocht in generieke vorm over de toonbank voor meer ernstige symptomen van brandend maagzuur. Deze drie medicijnen waren eerder voorschriftmedicijnen en werden voorgeschreven aan vele mensen die vond ze zeer effectief.

Antidiarrheals

Pepto-Bismol is een goedkoop medicijn die diarree die is ook beschikbaar als een winkel merk kan behandelen. Voor meer ernstige gevallen van diarree kan loperamide, ook bekend als Imodium, in vloeibare of pil vorm voor snelwerkende verlichting worden genomen.

Antiemetics

Braakwerende drugs zijn degenen die worden gebruikt om misselijkheid en braken te bestrijden. Pepto-Bismol niet alleen behandelt diarree, maar ook behandelt de misselijkheid, braken, indigestie en maagzuur. Dimenhydrinate is de generieke vorm van Dramamine en werkt niet alleen als een antihistaminicum voor het verlichten van jeuk, maar het vermindert de beweging die is voelde in het binnenoor en vermindert misselijkheid en braken.


gerelateerde artikelen