Herstellen van een operatie van de vinger

August 9

Herstellen van een operatie van de vinger

Ongeacht de reden voor uw vinger chirurgie is het belangrijk precies instructies doctor's volgens de werkelijke procedure. Uw arts kan u voorzien van de apparatuur die nodig is om te houden van uw hand en vingers in plaats--inclusief vinger spalken, gaas, band en bretels. Als u ernstige of ongebruikelijk pijn na de operatie van de vinger ondervindt, Raadpleeg uw arts onmiddellijk.

Stap 1

Het nemen van een voorgeschreven of over de toonbank pijn medicatie te verlichten ongemak of pijn. Afhankelijk van uw zaak, kan uw arts voorschrijven een sterker pijn medicijnen dan over-the-counter drugs.

Stap 2

Maken van een pak ijs door ijsblokjes in een afsluitbare plastic zak. Omslag van de tas in een schoon en droog washandje en plaats tegenover de hand gedurende 15 minuten elke één tot drie uur.

Stap 3

Verhoog uw hand boven uw hart verlichten ongemak te verminderen zwelling.

Stap 4

Wijzig uw hand omhoog het kleden van ten minste eenmaal om de twee dagen, indien mogelijk. Zorg ervoor dat het gebied van de incisie is droog en schoon, en geldt niet iedere zalven tenzij geïnstrueerd door uw arts.

Waarschuwingen

  • Vermijd lichamelijke activiteit totdat u hebt toestemming om dit te doen door uw arts gekregen.

Tips

  • Spreken met uw arts over het krijgen van een verwijzing naar een therapeut hand nadat uw gegoten, splint of brace is verwijderd voor goed. Volgens de American Society for chirurgie van de Hand, dat je moet krijgen van een recept voor ontmoeting met een therapeut van de hand.

Wat die u nodig hebt

  • Pijn medicatie
  • Ijs
  • Plastic zak
  • Washandje

gerelateerde artikelen