Hoe vaak kun je Magnesiumcitraat veilig?

October 1

Hoe vaak kun je Magnesiumcitraat veilig?

In het algemeen, het lichaam magnesium gebruikt om orgel werking te bevorderen. Het mineraal is ook van vitaal belang voor tanden en botten van gezondheid. Als de Universiteit van Maryland Medical Center legt uit: magnesium komt ook in verschillende vormen. Een magnesium formulering biedt een specifieke voordeel, terwijl een ander type een ander gebruik heeft. Magnesiumcitraat is aanbevolen voor constipatie, bijvoorbeeld. Neem alle aanvullingen onder medische zorg.

Hoe vaak te nemen

De Universiteit van Maryland Medical Center zegt kun je Magnesiumcitraat voor een maximum van één week tenzij een dokter u anders vertelt. Het centrum raadt ook aan dat u het supplement nemen op een lege maag. Gedurende die tijd is de aanbeveling van de algemene dosering Gepost op Drugs.com vijf tot 10 ounces Magnesiumcitraat dagelijks gevolgd door acht ounce van water of SAP. De dosis kan worden onderverdeeld in gelijke hoeveelheden over een periode van 24 uur. Deze hoeveelheid Magnesiumcitraat is voor kinderen van 12 jaar en ouder als voor volwassenen. Jongere kinderen tot 6 jaar kunnen duren drie tot vijf ounces per dag, gevolgd door acht ounce van SAP of water. Ondanks de algemene instructies verklaart de American Cancer Society dat de dosis en de frequentie waarmee u Magnesiumcitraat afhangen van waarom je het nodig. Daarom is de beste cursus van actie om medisch advies alvorens het supplement te gebruiken.

Waarom nemen

Magnesiumcitraat behandelt de occasionele constipatie. Het produceert een stoelgang 30 minuten tot zes uur vanaf het moment dat u de dosis nemen. Een arts kan ook voorschrijven om te legen van uw darmen voordat een medische procedure.

Hoe het werkt

Magnesiumcitraat trekt water uit lichaamsweefsel en het rijdt het vocht naar de dunne darm. Deze overdracht van water maakt beweging in de darmen, bekend als de peristaltiek, en duwt het beïnvloede faecale kwestie uit.

Contra-indicaties

Magnesiumcitraat kan het neutraliseren van het effect van bloed verdunners, hart medicijnen en bepaalde psychiatrische drugs bekend als een groep als fenothiazines. Het supplement kan ook interfereren met antibiotica. De American Cancer Society raadt de magnesium nemen twee uur verwijderd van elke drug dosis. Magnesiumcitraat is ook gecontra-indiceerd als u nierziekte hebt of zijn op een dieet dat de inname van zout en magnesium beperkt. Vertel uw dokter als misselijkheid, braken of buikpijn de bout van constipatie begeleiden.


gerelateerde artikelen