Natuurlijke Anti misselijkheid Remedies

September 28

Natuurlijke Anti misselijkheid Remedies

Een ziek, misselijk gevoel kan elke dag verpesten. En soms kan je je voelt zo verschrikkelijk dat je zelfs niet proberen rijden naar de apotheek voor iets willen te regelen uw maag. Als dit gebeurt, kunt u rekenen op verschillende natuurlijke remedies te geven u vrijstelling van een misselijk maag.

Gember

Kauwen gemberwortel kan helpen verlichten uw misselijkheid. U kunt ook steile de wortel en maken van een thee die helpt om te kalmeren uw maag, volgens Home Remedies and Natural Cures. Ginger de actie in het blokkeren van de serotonine receptoren verantwoordelijk voor het veroorzaken van misselijkheid kan helpen verminderen uw symptomen, volgens de Life123-website. Life123 stelt ook dat gember bijdragen tot de verhoging van de bloedstroom naar uw spijsvertering, die kan helpen uw symptomen verlichten. U vindt gember in frisdrank, snoep, thee, ijslolly en pillen. Als u opteert om te nemen van de pil, kun je maar liefst acht 500 mg capsules per dag, volgens de Life123-website. Alleen zo veel capsules als u nodig hebt om hulp te krijgen.

Soda Crackers en Baking Soda

Het eten van iets lichts zoals soda crackers als je je misselijk voelt gemak helpen kan uw ongemak. Soda crackers helpen natrium introduceren in uw systeem, waardoor uw maagzuur kan verminderen. Probeer een cracker eten elke 15 minuten totdat uw maag vestigt zich neer, volgens de Life123-website.

Los half tsp. zuiveringszout in vier oz. van water. De baking soda fungeert als een mond spoelen als je het geen drinken. Als u kiest om te drinken de baking soda en water, neutraliseert dit het maagzuur dat u, volgens de Life123-website ondervindt.

Thee

Pepermunt, alfalfa, kamille of catnip thee kan helpen verminderen uw misselijkheid, volgens Life123. Deze kruiden zijn al in gebruik voor eeuwen en zijn zachte, veilige remedies die u met mate gebruiken kunt. Echter sturen duidelijk van smeerwortel thee--hoewel het wordt aanbevolen als een natuurlijke remedie voor anti-misselijkheid, het is niet zo zacht en giftige aan uw lever, misschien wel volgens de Life123-website.

Rijst Water

Droge rijst in water te koken en wanneer de rijst is gekookt, giet het water in een glas en laat ze afkoelen. Om te krijgen vrijstelling van uw misselijkheid, drink het water rijst, volgens de website van Home Remedies and Natural Cures.

Gewoon Water

Drink een glas van gewoon water. Zorg ervoor dat er geen ijskoud, maar kamertemperatuur. Als een heldere vloeistof, zal het helpen regelen uw maag, vooral als je knijp vers citroensap erin, volgens de website van Home Remedies and Natural Cures.


gerelateerde artikelen