How to Discipline Teens die laat aan klasse

February 15

Sommige tieners Maak je geen zorgen over te laat aan klasse, maar leerkrachten zijn terecht last wanneer studenten in hun klas zwerven na de bel heeft gebeld. Scholen tolereren geen herhaalde gevallen te laat aan klasse en evenmin zal toekomstige werkgevers. Ouders moeten dergelijk probleemgedrag nu aanpakken voordat traagheid een gewoonte wordt.

Stap 1

Ontdek waarom uw tiener laat voor klasse. Misschien ontbreekt er een belangrijk detail, zoals uw tiener heeft toestemming te laat vanwege een andere verantwoordelijkheid die hij heeft. Voordat u veronderstellingen, Toon u zorg, meedoen en praat met uw tiener over de reden.

Stap 2

Leg uit waarom te laat aan klasse is een probleem. Bijvoorbeeld: aattendance is genomen bij het begin van klasse; ze zou kunnen missen pop quizzen; het is onbeleefd en respectloos naar de leraar; ze zou kunnen missen belangrijke informatie; en ze zijn het schenden van schoolbeleid. Uitleggen waarom op tijd is belangrijk--geven voorbeelden van de voordelen van stiptheid en hoe wordt op tijd in onze maatschappij wordt gewaardeerd.

Stap 3

Wat wordt bedoeld met het te laat en wat wordt bedoeld met het op tijd bespreken. Misschien krijgen naar klas vijf minuten te vroeg, is zinvol. Verduidelijking van de regels van de school en de gevolgen die de school heeft te laat ben. Maak uw tiener verantwoordelijkheid nemen voor het op tijd en het versterken van de school regels met bijkomende gevolgen thuis. Gevolgen moeten passen van de overtreding en zinvol aan uw tiener.

Stap 4

Eens zijn over een plan om het gedrag te corrigeren. Ondersteunend, maar doen niet zeuren. Afhankelijk van de reden dat uw tiener laat is, moet een contract of een schema worden opgesteld. Haar mobiel kan worden gebruikt voor het bijhouden van haar via GPS of te geven van haar herinneringen. Overwegen stimulansen of beloningen voor het bereiken van het doel.

Stap 5

Vasthouden aan het plan. Als u akkoord gaat met het helpen van uw tiener op enigerlei wijze--vasthouden. Als u gaat ermee akkoord om haar een 10 minuten durende waarschuwing voordat ze nodig heeft om te vertrekken van het huis, bijvoorbeeld follow-through consequent. Het gedrag dat u verwacht te zien van uw kind worden weergegeven.

Stap 6

Communiceren met uw tiener over haar vooruitgang regelmatig. Haar te controleren op tekenen van andere problemen die door haar veroorzaakt mogelijk te laat. Praat met docenten van de school of de aangever als het probleem zich blijft voordoen.


gerelateerde artikelen