Bepalen van uw oren zonder taps toelopende delen

September 30

Bepalen van uw oren zonder taps toelopende delen

Een steriele taper is de veiligste manier om uw oorlel piercings uitrekken wanneer u wilt bereiken een doordringende groter. Hebt u geen toegang tot een steriele taper, zijn er andere methoden en trucs om je oren uitrekken. Voordat u uw oorlel piercings rekken, kan een overleg met een professionele piercer u helpen om de regels, risico's en gevaren van stretchen van de oorlel piercings thuis begrijpt.

Stap 1

Oor gewichten gekoppeld aan uw huidige oorbellen dragen. U kunt vissen gewichten of professionele piercing oor gewichten. Loop een stuk draad van de visserij door de bovenste cirkel op het gewicht en veilig met een knoop. Het andere uiteinde van de draad van de visserij aan de onderkant van uw earring binden als u draagt spiralen of sieraden die bungelt, of de draad van de visserij door middel van een tunnel plug draad.

Stap 2

Knoop de draad van de visserij om het gewicht terwijl opknoping van uw sieraden veilig te stellen. Laat voldoende ruimte wanneer de koppelverkoop van de visserij-draad rond een stekker of via een tunnel voor het afsnijden van verkeer naar uw oorlel piercing voorkomen. Draag de gewichten elke dag urenlang voor een maand voordat je deze sluit aan een grotere grootte op uw oren.

Stap 3

Wikkel uw huidige oorbellen met Teflon tape. Rol de kleverige cassettekant naar beneden op de oorbel eenmaal rond uw earring. Houden de randen van de band op uw earring in plaats van overlappende opgesteld. Scheuren of rippen kan optreden van ruwe randen over elkaar overlappende tape, en de rekken mogelijk ongelijke, zorgt voor druk aan de ene kant van je piercing van de oorlel. De band zal maken uw oorbellen iets groter is dan uw huidige.

Stap 4

De zware sieraden aankoop zoals glazen pluggen of spiralen te dragen tussen stukken. Plaats de zware sieraden in uw oorlel piercings, een week of twee na elk stuk dat het gewicht van de sieraden te werken voor uw volgende stuk. Wachten een maand of langer tussen elk stuk te geven uw oorlel piercings ruimschoots de tijd om te genezen en elasticiteit krijgen terwijl het dragen van zware sieraden.

Stap 5

Strek uw oren met taps toelopende sieraden of klauwen. Taps toelopende sieraden is de vorm van een kegel, met een kleine en grote einde. Het brede uiteinde moet de maaswijdtemeter die u op zoek bent om te bereiken door de stretch. O-ringen hechten aan de voorkant en achterkant van taps toelopende sieraden om ervoor te zorgen dat de sieraden zal niet vallen uit uw oren.

Waarschuwingen

  • Bezoek een professionele piercer vóór, tijdens en na het uitrekken om ervoor te zorgen dat een infectie niet aanwezig is.

Tips

  • Gebruik een warm kompres op uw oorlel piercings als de huid pijnlijk wordt na uitrekken om te verlichten ongemak.

Wat die u nodig hebt

  • Oor gewichten
  • Visserij draad
  • Teflon tape
  • Klauwen
  • O-ringen

gerelateerde artikelen