Remedies voor Execessive slijm & hoesten

June 4

Remedies voor Execessive slijm & hoesten

Overmatig slijm en hoest zijn indicatief voor een ziekte die de luchtwegen en longen. Slijm serveert val puin of ziekteverwekkers, en de hoest dient om het verdrijven van de luchtwegen. Als zodanig kan hoesten en slijm productie nuttige functies dienen. Sommige ziekte staten zijn echter geassocieerd met overmatige, pathologische hoesten en slijm productie. De eerste stap is vaak voor de behandeling van de onderliggende aandoening veroorzaakt de symptomen. De tweede stap is voor de behandeling van de symptomen zelf. Een aanhoudende hoest moet worden gevolgd door een zorgverlener.

Behandeling van de onderliggende voorwaarden

De meeste van de tijd, hoesten en slijm productie zijn gekoppeld aan onderliggende voorwaarden; Als de aandoening wordt behandeld, verbetering van de symptomen. Longontsteking kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een bacteriële infectie in de longen. Het getroffen gebied van longen vult met vocht en cellen van longweefsel en het immuunsysteem, die stimuleert meer irritatie van de longen en de luchtwegen en hoest veroorzaakt. Antibiotica helpen bestrijden van de infectie te elimineren van de bron van de hoest. Een ander voorbeeld: astma wordt veroorzaakt door de luchtwegen overdreven reactie aan factoren in de omgeving zoals dierlijke huidschilfers. De luchtwegen smalle en produceren buitensporige slijm, die een hoest induceert. Medicatie voor astma verlichten deze symptomen.

Benzonatate en Guaifenesinum

Benzonatate is een pil die gedraagt zich als een lokale verdoving op de zenuwen van de longen. Het zorgt ervoor dat de zenuwen in de longen te zijn minder gevoelig voor stimulatie door triggers van de hoest. Deze drug kan worden gecombineerd met een andere drug genaamd Guaifenesinum om ook slijmproductie. Guaifenesinum is een drug die lost het slijm in de luchtwegen, waardoor het makkelijker voor een persoon om te wissen.

Opiaten

Opiaten omvatten dergelijke drugs als codeïne en morfine. Ze worden vaak gebruikt voor matige tot ernstige pijn. Een ander effect is het verlagen van de hoest reflex. In tegenstelling tot benzonatate, die op de zenuwen in de longen werkt, verlagen opiaten de hoest reflex in de hersenen. Bijwerkingen kunnen onder meer vertragen het ademhalingstarief, gastro-intestinale boos en een potentieel voor verslaving.

Een drug die minder tot geen verslaving potentieel in de meeste mensen heeft heet dextromethorfan. Het is een opiaat, maar bij gemeenschappelijke doses lijkt het alleen minder hoest. Het doet niet pijn behandelen. Dextromethorfan is een van de meest gebruikte hoest medicijnen, en wordt ook vaak gecombineerd met Guaifenesinum.


gerelateerde artikelen